Word een pro bij Ice Cream Surfer op Xbox One en Series X | S.

Ja, we weten het – Ice Cream Surfer doet al geruime tijd de ronde op andere formaten. Maar beter laat dan nooit komt het eindelijk naar Xbox.

Nu te koop en te downloaden op Xbox One en/of Xbox Series X | S, het lijkt erop dat Ice Cream Surfer van Dolores Entertainment het plezier en de domheid van je leven zal brengen, aangezien het je de opdracht geeft om je aan te sluiten bij de ere Ice Cream Surfer en naar de buitenste melkweg te gaan om een ​​einde te maken aan de slechte manieren van broccoli.

Aangedreven door ijsballen, krijg je de kans om door het gastronomische universum te reizen, specifiek op weg om het hoofd te bieden aan alles wat op je pad komt. Het is de smaakloze zone en je eindbestemming, maar onderweg zul je veel werelden en regio’s vinden om te bezitten. Elk van deze zal ook op zijn eigen kleine unieke manieren komen; Verschillende ideeën, verschillende vijanden en meer.

Met vijf leden van het Cream-team klaar om de strijd aan te gaan – het gaat niet alleen om de Ice Cream Surfer die je kent – en hun speciale aanvallen en vaardigheden om plezier te hebben, is dit waarschijnlijk een geweldig exotisch avontuur dat je niet mag missen.

De verkoop werd geholpen door het feit dat Ice Cream Surfer uitkomt op Xbox One en Xbox Series X | S speelt een co-op met twee spelers. Ik bedoel, als je er niet van kunt genieten om gek te spelen SHMUP Games met degenen die naast je zitten, is het de moeite waard om te spelen!?

READ  Rabisco+ review voor PS4/PS5, Xbox One/Series X en Switch X

Als je denkt dat je het in je hebt om de kracht van groenten te vernietigen en te bewijzen dat ijs koning is, ga dan naarنتقل Xbox-winkel En download nu Ice Cream Surfer voor £ 6,69. En als je liever in andere formaten speelt, vind je de game daar Nintendo-schakelaaren pc en Speel station heel.

Houd ons in de gaten voor een kleine recensie van hoe je het binnenkort ook van ons kunt spelen.

Spelbeschrijving:

De kwaadaardige broccoli, boos over het feit dat kinderen groenten haten en dol zijn op ijs, heeft een leger groenten gecreëerd om de smaak van de melkweg te vernietigen. Alleen Ice Cream Surfer met de hulp van zijn vier lekkere vrienden kan dit voorkomen. Meteen naar de actie, we zijn hier niet om verhalen te vertellen, maar om knopen door te hakken. Ben je klaar om ijsballen te schieten gevuld met pure verkoelende energie?

Written By
More from Vanessa Hale

Xbox Black Friday-deals: de beste vroege kortingen

Xbox-fans hebben deze maand veel om te lachen. De beste Xbox Black...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *