Elijah Moore over de jettrade na weer een onproductieve wedstrijd: ‘Ik snap de bal niet’

New York Jets Ontvanger Elijah Moore speelde zondag tegen de New England Patriots ondanks het feit dat hij eerder in de week om een ​​deal vroeg wegens gebrek aan gebruik.

Dit gebruik bleef hetzelfde in het verlies van 22-17 van het team.

Moore, de selectie van het team in de tweede ronde van vorig seizoen, werd slechts één keer getarget en wist de vangst niet veilig te stellen, nadat hij geen doelpunten had gemaakt in de overwinning van het team op Green Bay Packers vorige week.

KLIK HIER VOOR MEER SPORTDEKKING OP FOXNEWS.COM

Elijah Moore van de New York Jets rent de bal tegen de Philadelphia Eagles op 5 december 2021 in East Rutherford, New Jersey.
(Stephen Ryan/Getty Images)

In de kleedkamer sprak hij met verslaggevers over zijn chemie met de middenvelder Zach Wilsonwas openhartig.

Hij zei: “Ik weet het niet eens, ik zou het je niet eens kunnen vertellen. Ik snap de bal niet. Ik weet het niet.”

De Jets hebben twee dagen om de wens van Moore te vervullen, aangezien de NFL-handelsdeadline op 1 november is. De Jets hebben echter duidelijk gemaakt dat ze de 34e algemene keuze, die net begint in de competitie, niet willen ruilen.

JETS verwacht dat ontkenner Elijah Moore deze week speelt tegen de Patriots

Toen hem werd gevraagd waarom hij voorstander was van handel, zei hij: “Uiteindelijk is dit een erfenis.” “Ik hou veel van voetbal, en ik weet dat veel mensen dat ook doen. Zoals ik al zei, er zijn een heleboel dingen achter de schermen die ik liever binnenshuis zou houden, sprak over mijn reactie erop. Dat is wat het is.”

READ  Machines of Forbidden Horizon West Robotics gerangschikt: 10 meest badass
Elijah Moore van de New York Jets reageert in het tweede kwartaal tegen de Pittsburgh Steelers op 2 oktober 2022 in Pittsburgh.

Elijah Moore van de New York Jets reageert in het tweede kwartaal tegen de Pittsburgh Steelers op 2 oktober 2022 in Pittsburgh.
(Justin K. Aller/Getty Images)

Moore’s meeste yards in een enkel spel dit seizoen was 53 tijdens een overwinning op de Pittsburgh Steelers in week 4. Hij had drie vangsten op vier goals in dat spel. Zijn meeste doelpunten van het jaar waren negen in de derde week.

Bestellingen van ontvangers van kapotte vliegtuigen die handel vereisten na een tekort aan gebruik: rapporten

Moore bewees dat hij een competitieve nachtmerrie kon zijn na een brutowinst van 538 yards in 43 recepties met vijf touchdowns in het juniorseizoen.

Zolang hij een jetsetter blijft, zal Moore blijven doen wat hij moet doen om het team te helpen… zelfs als hij de bal niet krijgt.

“Ik ben hier. En nu ik hier ben, wil ik mijn best doen en mijn teamgenoten helpen. Ik hou van al mijn broers, dus we hebben vandaag niet gewonnen, maar we proberen ons op de volgende wedstrijd te concentreren.”

Elijah Moore van de New York Jets in een wedstrijd tegen de Pittsburgh Steelers op 2 oktober 2022 in Acresor Stadium in Pittsburgh.

Elijah Moore van de New York Jets in een wedstrijd tegen de Pittsburgh Steelers op 2 oktober 2022 in Acresor Stadium in Pittsburgh.
(Justin K. Aller/Getty Images)

KLIK HIER VOOR FOX NEWS APP

De belangrijkste ontvanger van de Jets in hun verlies voor de Patriots was rookie 10e overall Garrett Wilson, die 115 yards eindigde in zes vangsten.

More from Madison Garrett
De OnePlus 7T Android 11-update is nu beschikbaar
Goed nieuws voor gebruikers van OnePlus 7T en 7T Pro. Android 11...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *