Eliminatie: Brooklyn valt voor Milwaukee VOT, verslagen door Bucks in Game 7, 115-111

Wat hen definieerde, de recordbrekende misdaad, stelde hen uiteindelijk teleur. En dus, dat is alles wat ik schreef.

In een seizoen vol ups en downs en een run na het seizoen als gevolg van grote blessures en tegenspoed, werd de Postseason zaterdagavond officieel uitgeschakeld in de Postseason en verloor in overwerk van de Bucks, 115-111.

“Ik heb ze net verteld hoe trots ik op ze ben. Gewoon een ongelooflijke inspanning en ze hebben ons alles gegeven wat ze hadden. Zoveel beproevingen dit jaar in ons eerste jaar samen. Zoveel roosterwijzigingen en zoveel blessures, COVID-protocollen en geen wedstrijd 7,” zei Steve Nash. Ze konden ons niets anders geven.

De Nets scoorden slechts twee punten in de extra periode. Slechts vier dollar, maar het was genoeg.

De eindscore verdoezelde wat het meest dramatische schot in de clubgeschiedenis van Brooklyn was: twee verbluffende diepe schoten die de wedstrijd in de verlenging zorgden.

Na een time-out leverde Kevin Durant – die opnieuw een indrukwekkende prestatie afsloot met 48 punten, negen rebounds en zes assists in 53 minuten – op het moment dat ze hem het meest nodig hadden; Een fel bevochten fade-put van 24 voet geboord om het spel op 109 te houden met nog 1,0 sec over – een schot waarbij de voet van Durant iets boven de driepuntslijn kwam.

“Mijn grote voet kwam op het spel. Ik zag net hoe dicht ik bij het einde van hun seizoen kwam met dat schot”, zei Durant na het verlies van Game Seven. “Het was niet in Gods plan toen we verder gingen.”

De Bucks konden in de laatste seconde niet profiteren van Giannis Antetokounmpo – 40 punten, 13 rebounds en vijf assists in 50 minuten – en miste een zeer competitieve lastige wedstrijd.

Toen, in de extra tijd, met een stand van 111, werd de wedstrijd beslist.

“Ik denk dat we ons een beetje moe voelden, maar we misten een aantal open blikken en daarna maakten we sommigen niet echt moeilijk en maakten hun blikken”, zei Nash in de laatste minuten van de verlenging. “Er zit niets in. Ze konden het gewoon niet, maar op dat moment in de wedstrijd zijn de jongens moe en aan het einde van zeven wedstrijden en in de verlenging is het een klik verwijderd.”

Nadat Brock Lopez aan de rand van Durant en Joe Harris had afgewezen – die opnieuw een zware nacht hadden met 10 punten die 3 van de 10 uit het veld schoten met op één na alle schoten uit een driepuntsbereik – een driepunts linksbuiten gemist dat Nets op voorsprong zou zetten.

“Ik ben teleurgesteld. Ik wou dat ik beter had gespeeld. Er zijn veel dingen waar je in terug kunt komen en een harde criticus van jezelf kunt zijn, maar tegelijkertijd moet je meer dan één ding op tafel leggen. Ik Ik wou dat ik efficiënter kon schieten en kon helpen. Verlicht een deel van de druk die andere spelers hadden, maar dat is de situatie waarin we ons bevinden. Eerlijk gezegd, als ik beter zou spelen, zouden we op een iets andere plaats kunnen zijn,” zei Harris over zijn teleurstellende prestaties in de serie.

Buiten het doel, Khris Middleton – 23 punten, 10 rebounds en zes assists – boorde tweemaal 13 voet om Milwaukee 113-111 op te tillen met nog 40,1 seconden te gaan. Uit de net time-out reed Durant naar rechts en miste een sprong.

READ  Richa Chadha maakt haar Twitter-account 'privé'

De Nets hadden nog een laatste kans op meer van Durant’s magie, maar door uitputting kwam de ster te laat toen hij een sprong van 24 voet maakte in de buurt van de top van de sleutel met nog 0,3 seconden te gaan, en Lopez – de professionele puntenleider van de Nets – sloeg de spijker op de kop . In de kist met twee vrije worpen.

“Ik weet niet wat Kevin nog meer zou kunnen doen. Hij is gewoon niet van deze wereld en je kunt zeggen dat voor al onze jongens in een ander deel van het seizoen ze ons iets hebben gegeven. [I’m] Ik ben gewoon heel, heel trots op de groep en ik heb ze meer pijn gedaan dan wat dan ook”, zei Nash.

James Harden – die had gevochten tegen een strakke rechter hamstring – eindigde Game 7 verliezend met een nipte drie van 22 punten, negen rebounds en negen assists in 53 minuten, en Blake Griffin gaf Brooklyn grote minuten en eindigde het spel met 17 punten, 11 rebounds en drie assists In 40 minuten voordat je vast komt te zitten in overuren.

“Het is eigenlijk een tweedegraads hamstringblessure. Houd eerst game 1 tot en met game 5 vast, dat was de eerste keer dat ik iets en elke competitie in basketbal tegen iemand deed. Ik ging daar letterlijk mank naar binnen. ” Harden zei dat hij door zijn rechter hamstringblessure speelde.

Milwaukee klopte de poorten met 6-0 uit, maar Brooklyn vermeed opnieuw een merkbrede start door te reageren met een 11-0-run met drie wijd open linkerflankkers van Harris. Terwijl Brown Middleton betrapte terwijl hij aanvankelijk 2 van de 7 uit het veld schoot, openden de Bucks een spel van 7 en misten 7 van de eerste 11 schoten, maar sloegen drie van de vijf. Ondertussen scoorde Durant vijf van Brooklyn’s eerste 11 punten en Harden deed een nieuwe stap uit games 5 en 6 door zijn agressiviteit te verhogen en de verwende reeks te bereiken.

Ondanks dat de rondes vroeg werden verhandeld, gingen de twee kampioenskandidaten heen en weer tijdens Game One, waarbij Brooklyn 28-25 voordeel behaalde, aangevoerd door Durant met 10 punten op 4 van 7.

Brown – die weer een masker droeg om de tweede te beginnen – gaf Brooklyn veel minuten per seconde om een ​​8-0 te verhogen, inclusief een zware slag op Antetokounmpo.

Brooklyn begon momentum te krijgen en een menigte van 16.287 uitverkochte fans verscheen. Elke keer dat Giannis Antetokounmpo naar de doellijn ging, werd de arena geleid door de brigade van Brooklyn, reageerde het publiek na 10 seconden en leek Antetokounmpo zichtbaar aangetast door het lawaai. De ster van Bucks eindigde met een vrije worp. En ondanks de vele gevallen waarin de telling de limiet van tien seconden overschreed, belden de rechters nooit.

tegelijkertijd. De Nets vorderden in een langzaam tempo en stonden tot 10 punten achter op Durant’s spel – 20 op 8-uit-14 schoten vanuit het veld en 3-uit-5-of-three in 24 minuten – om de break te slaan met 53 punten. -47 voordeel en waardevolle momentum verpleging.

READ  Ontketen Hot Wheels: fantastisch raceplezier in de wereld van de gameseries

Ondanks dat het maar zes punten achterstand had, worstelden Holiday – vier punten op een 2-van 11 – en Middleton – 2 van 11 – in de eerste helft met Antetokounmpo die de Bucks’ eerste helft loadout droeg met 17 punten in een 6-van-10 shootout. En 1 Van 3 achter de boog.

Toen draaide de tekst snel om. Het was een derde kwartaal met 11 voorsprongswisselingen toen de Bucks met meer energie en meer vastberadenheid naar buiten kwamen om de tweede helft te beginnen met een verlengde 12-1-baan om de leiding te nemen in de eerste minuten van de derde drie punten voorsprong. De strafschoppenserie tussen de twee teams met Milwaukee schiet meer dan Brooklyn.

Steve Nash vertrouwde op zijn late starters om een ​​late burn-out te riskeren. Harden miste een reeks driepunters terwijl de Bucks in de laatste twee minuten profiteerden om te profiteren van 82-81 in de laatste 12 minuten.

Na het verwisselen van manden en wisselingen van voorsprong, kreeg Brooklyn vijf minuten te laat wat vaart en bleef er wat verandering in het spel. Uit een buitengewoon balbezit verzamelde Harden de losse bal in de helft van het veld en gooide deze naar de kotter Durant, die een éénmalig schot loste om het publiek op te winden en het net op voorsprong zette 96-91 met nog 5:39 over.

Maar uiteindelijk stelde de aanval van het team hen teleur. En hoewel de bank maar 20 minuten speelde, kwamen ze niet tot scoren. Het is al 14 jaar niet meer voorgekomen in een play-off.

bioscoopzaal

Het seizoen op de streep, de netten maakten een aanpassing. De startopstelling – Kevin Durant, James Harden, Joe Harris, Blake Griffin, Jeff Green in Game 6… sommigen zouden kunnen zeggen dat ze drastisch veranderd zijn.

Bruce Brown is vernoemd naar starters. Dat klopt, na slechts 5 minuten te hebben gespeeld in Game 6, heeft de kleine 24-jarige turbo-doelman/wat-heck-bros-een enorme verantwoordelijkheid gekregen voor de grootste wedstrijd van het seizoen. Vermoedelijk was het zijn taak om binnen te komen en Chris Middleton te sluiten.

Als hij je iets over aanvallen geeft, nou, dat is het sap dat je nodig hebt in Game 7.

Met James Harden gelimiteerd en Kevin Durant’s pick-and-roll spel enigszins geneutraliseerd (tenminste in vergelijking met Game 5) met Brook Lopez die op de vloer speelde, had Bruce niet veel kansen om het spel als hulpmiddel te beïnvloeden. Maar als je dit seizoen hebt gelezen, weet je dat Bruce een van de meest flexibele spelers op de selectie is. Zijn speelgoedrol wegnemen? Cool, het zal verslinden offensieve rebounds. Als die offensieve borden eerlijk gezegd werden beperkt door een reus? Milwaukee Bucks Team, hij zal improviseren en zijn ontoegankelijke vaardigheden in stukken saboteren.

Snijden terwijl een andere speler (Kevin Durant hieronder) berichten plaatst, lijkt contra-intuïtief, omdat je zoveel mogelijk ruimte wilt om verdedigers te laten helpen. Maar wanneer Durants hulp komt van Bruce’s verdediger, Brock Lopez, kan Brown in open spleten sluipen voor zijden drijvers.

Terwijl Durant verdedigde, gebruikte Bruce zijn stormloopomslag om bij deze brute poster te komen. Zeker, de onderdompeling zelf is een opwindend hoogtepunt. Maar net zoals (nou ja, misschien niet) Alleen maar as) De stimulus is zijn ruimtelijk besef van het vinden van de kloof in de verdediging in het heetst van de strijd.

READ  De NFL heeft een recordaantal te laat besliste wedstrijden

Laat in de wedstrijd produceerde hij een enorme deflectie om wat leek op een open Milwaukee-overgangsspel te verstikken, waardoor het spel uiteindelijk in de verlenging ging. In de verlenging voerde hij het bevel over een enorme offensieve rebound in een zee van Amerikaanse dollars met drie spelers.

Brown, de vrije agent, is een van de vele grote beslissingen die Brooklyn moet nemen – 9, om precies te zijn – en hij heeft zeker een lijst met vrijers die zijn ongewenste vaardigheden nodig hebben.

“Ik hoop hier te zijn. Ik weet dat mijn contract afloopt, maar ik hoop in Brooklyn te blijven”, zei Brown. “Ik speel graag met deze jongens, ze hebben me dit jaar beter gemaakt. Ik heb aan veel dingen gewerkt. Ik heb veel om aan te werken deze zomer en zal verbeteren. Maar ik hoop hier zeker te zijn.”

We zullen zien wat zijn toekomst in petto heeft, maar in de laatste wedstrijd voor zijn grote salaris was de man best cool.

Mijlpaal horloge

Sommige zijn goed en sommige zijn slecht.

  • Nul bankpunten voor Brooklyn. Die slechts zeven spelers gebruikte als Nick Claxton’s één seconde in de verdediging niet als laat telde. De laatste keer dat het gebeurde in de NBA: het was op 15 april 2015, toen Miami daar bijna elke seconde vijf spelers inschakelde in een zinloze finale tegen Philadelphia. De laatste keer in een play-off? 26 april 2007 (Houston vs. Utah)
  • De 48 punten van Kevin Durant waren de hoogste ooit in een game 7. Het was ook de zevende OVERTIME 7-game in de NBA-geschiedenis na het seizoen.
  • Twee spelers scoren 40 of meer punten in hetzelfde spel 7:

2021: Kevin Durant en Giannis Antikonmo

—2008: LeBron James en Paul Pierce

1963: Sam Jones en Oscar Robertson

  • Kevin Durant (48 punten) scoorde 411 punten in dit ‘postseason’, waarmee hij het franchiserecord vestigde voor de meeste gescoorde punten in een ‘postseason’. KD had dit jaar drie wedstrijden van 40 punten in de play-offs. Alle andere netten in de geschiedenis van de NBA werden gecombineerd in drie wedstrijden van 40 punten.
  • Kevin Durant is de eerste speler in de geschiedenis van Nets die in drie opeenvolgende wedstrijden meer dan 30 punten scoort. KD heeft dit seizoen acht keer meer dan 30 punten gescoord, een franchiserecord voor de meeste wedstrijden van 30 punten.

Jo Tsai bedankt en wacht tot volgend jaar!

Oude Brooklyn Dodgers-fans hebben gereageerd op een teleurstellend seizoen: “Wacht maar tot volgend jaar!” Gu Cai zei het niet helemaal, maar het gevoel was vergelijkbaar.

Wij waarderen het!

Wat is het volgende

De NBA DraftWe denken dat het 29 juli is. De Summer League begint een week later in Las Vegas. U kunt ook verwijzen naar Hoepel, zustersite op SB Nation.

Morgen meer links. We zijn moe en gevoelloos en… je snapt het.

More from Madison Garrett
Helaas wint Just Decent QB Play dit spel
PHILADELPHIA – De quarterback was niet zo goed als we dachten dat...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *