EMUI 11-update uitgerold voor Huawei P30- en P30 Pro-telefoons

De Huawei P30 en P30 Pro draaien beide op Android 10 met EMUI-skin. EMUI 11-update wordt uitgerold, maar dat betekent niet dat telefoons worden bijgewerkt naar Android 11.

Lees verder na de aankondiging.

Huawei P30 en P30 Pro krijgen beide een EMUI 11-update

Huawei kondigde eerder zijn plannen aan als het gaat om de lancering van EMUI 11 op apparaten en tablets. In dit overzicht waren uiteraard ook de Huawei P30 en P30 Pro opgenomen en daarvoor rolt nu een EMUI-update. website Huawei Central Hij schrijft dat veel gebruikers de nieuwe software op hun apparaten kunnen downloaden.

Dat hebben we natuurlijk op de P30 Pro gecontroleerd, maar de update was daar nog niet zichtbaar. Je hebt nog geen melding gezien, maar wil je handmatig controleren of de update klaar is? Ga dan dieper in op de instellingen, ga naar “Systeem en updates”, en klik op “Software-update” en “Controleren op updates”.

De nieuwe softwarelaag staat los van de Android-versie op apparaten. Dus Android 10 is er nog steeds. Helaas kun je niet echt genieten van alle functies die het nieuwe Android 11-systeem biedt. Aangezien Huawei een handelsgeschil met Amerika behandelt en niet mag samenwerken met Google, weten we niet of dit zal veranderen.

Dit is nieuw in EMUI 11

EMUI 11 introduceert veel nieuwe functies. U kunt dus beginnen met de opties voor meerdere vensters en gesplitst scherm. Dit maakt multitasken een stuk beter. Bovendien wordt het apparaat met EMUI 11 slimmer dankzij kunstmatige intelligentie, die uw gebruik controleert.

READ  YouTube zet verborgen video's vóór 2017 op privacy

De interface is ook sterk aangepast, de animatie is vloeiender, er worden altijd nieuwe functies toegevoegd en je hebt meer opties om dit allemaal zelf in te stellen. Als je meer wilt weten over alle nieuwe mogelijkheden, bekijk dan ons artikel over EMUI 11, waar we ingaan op alle mogelijkheden.

EMUI 11 - meerdere vensters

Lees meer over Huawei op Android Planet:

More from Madison Garrett
Speel pc-games en stel een bekabelde verbinding in
(Foto: GettlyImages / SOPA-afbeeldingen) Oculus Quest 2 De Oculus Quest 2 is...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *