Hoe WhatsApp-, Facebook- en Instagram-accounts te verwijderen

Merk op dat zodra je je account verwijdert, alle foto’s, video’s, chats en andere accountgegevens permanent van de platforms worden verwijderd. Blijf lezen voor meer informatie.

Hoe WhatsApp-, Facebook- en Instagram-accounts te verwijderen en al uw gegevens te downloaden (Foto door Robert Schaib via Pixabay)

Ben je op zoek naar manieren om WhatsApp, Facebook en Instagram permanent te verwijderen? We hebben je gedekt. Maar we raden je aan om eerst al je gegevens te downloaden voordat je social media-accounts verwijdert. We hebben alles in detail uitgelegd over hoe u uw gegevens downloadt, hoe lang het duurt en welke gegevens u krijgt. Houd er rekening mee dat zodra u uw account verwijdert, alle foto’s, video’s, chats en andere accountgegevens permanent van de platforms worden verwijderd. Blijf lezen voor meer informatie.

WhatsApp-gegevens downloaden

Voordat u uw WhatsApp-account verwijdert, kunt u al uw gegevens downloaden als u een back-up wilt maken van al uw gesprekken.

Stap 1: Je kunt je persoonlijke WhatsApp-chats exporteren en daarvoor hoef je alleen maar naar Instellingen> Chats> Chatgeschiedenis> Chat exporteren te gaan.

Stap 2: Kies de chat die u wilt exporteren.

Stap 3: Klik op ‘Inclusief media’ als u ook alle bestanden, afbeeldingen, video’s en andere media wilt opnemen die u met de persoon hebt uitgewisseld.

De vierde stap: Kies de app waarnaar u de chat wilt exporteren. WhatsApp biedt apps als Google Drive en Gmail.

Hoe WhatsApp-account te verwijderen

Stap 1: Open WhatsApp en tik op het pictogram met drie stippen.

READ  Met Microsoft Edge kunt u nu Office-bestanden bekijken zonder ze te downloaden

Stap 2: Ga naar Instellingen> Accountsectie> Mijn account verwijderen.

Stap 3: U wordt vervolgens gevraagd om uw mobiele telefoonnummer in te voeren en op Mijn account verwijderen te klikken. WhatsApp zal je vragen om de reden aan te geven waarom je je account wilt verwijderen.

De vierde stap: Als u klaar bent, hoeft u alleen maar op Mijn account verwijderen te klikken.

Hoe alle Facebook-gegevens te downloaden

U kunt al uw Facebook downloaden voordat u het account verwijdert. Zodra u een verzoek om gegevens bij Facebook indient, stuurt het u een link per e-mail. Het bevat de posts, foto’s en video’s die je hebt gedeeld op het sociale mediaplatform. Je krijgt ook alle berichten of chatgesprekken die je op Facebook hebt gehad. Het bedrijf biedt ook uw contactgegevens, evenementen, planning en andere details.

Stap 1: Om de link te krijgen om je Facebook-gegevens te downloaden, ga je naar de verborgen instellingen en privacysectie in het hamburgermenu.

Stap 2: Tik op Instellingen> scroll naar beneden en klik op “Download uw informatie”. (U vindt deze optie in het gedeelte You Facebook-informatie.)

Stap 3: Schakel alle gewenste informatie van Facebook in of uit en klik op Bestand maken. Het bedrijf stuurt u vervolgens een downloadlink voor uw gegevens. Houd er rekening mee dat de downloadtijd afhankelijk is van hoeveel gegevens u heeft gemaakt. Het kan 15 minuten of langer duren. Zoals we hierboven vermeldden, is de link beschikbaar via e-mail.

Hoe een Facebook-account te verwijderen

Stap 1: Open de Facebook-app op je telefoon en ga naar Instellingen en privacy> Instellingen.

Stap 2: Typ deactiveren in de zoekbalk en druk op de zoekknop.

READ  Saints vs. Lions: speeltijd, tv, radio, online streaming, mobiel en kansen

Stap 3: U krijgt de optie “Eigenaar en beheer van het account”, klik er gewoon op.

De vierde stap: Tik op Deactiveren en verwijderen> kies Account verwijderen om het account permanent te verwijderen. Nadat u uw keuze heeft gemaakt, klikt u op “Doorgaan met het verwijderen van het account”.

Hoe alle Instagram-gegevens te downloaden

Net als Facebook kun je op Instagram ook al je gegevens downloaden. Zodra de downloadlink is aangevraagd, maakt Instagram een ​​bestand aan voor alle foto’s, video’s en verhalen die je op het platform hebt gedeeld en voor e-mails met de link. Instagram zegt dat het proces tot 48 uur kan duren, dus wees geduldig.

Stap 1: Open Instagram op je telefoon en ga naar instellingen door op hamburgermenu te klikken.

Stap 2: Ga naar beveiliging> downloadgegevens> voer uw e-mailadres in.

Stap 3: Klik op Download aanvragen. Instagram zal je vragen om je wachtwoord in te voeren voordat je je verzoek accepteert.

Hoe een Instagram-account te verwijderen

Stap 1: Je krijgt niet de mogelijkheid om mijn account te verwijderen op de mobiele versie van Instagram. ga naar de Deze Instagram-site komt rechtstreeks op de accountverwijderingspagina terecht.

Stap 2: Als u niet bent aangemeld bij de Instagram-website, wordt u gevraagd om eerst in te loggen.

Stap 3: Kies een optie in het vervolgkeuzemenu naast Waarom verwijdert u uw account? En voer uw wachtwoord opnieuw in. De optie om uw account permanent te verwijderen, wordt pas weergegeven nadat u een reden in de lijst hebt geselecteerd.

De vierde stap: Klik of tik op Mijn account permanent verwijderen.

READ  De derde trui van Golden Knights is eindelijk onthuld

De Indian Express is nu op Telegram. Klik Hier om lid te worden van ons kanaal (indianexpress) En blijf op de hoogte van de laatste krantenkoppen

Download voor het laatste technologienieuws Indian Express-app.

© IE Online Media Services Pvt Ltd

Written By
More from Eda Greene

NotMP3 is een van de beste manieren om YouTube-video’s te downloaden op Windows 10 »OnMSFT.com

NotMP3 YouTube Video Downloader review: een van de beste video-downloaders voor Windows...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *