Enorme eindejaarsverkoop op Xbox omvat populaire games voor $ 1,49

Er is momenteel een enorme uitverkoop in de Microsoft Store, waarbij meer dan 700 games worden afgeprijsd voor gebruikers van Xbox One, Xbox Series S, Xbox Series X, pc en zelfs Xbox 360. Veel van deze games zijn inbegrepen in Xbox Game Pass, maar zelfs voor Xbox Game Pass en Xbox Game Pass Ultimate, er zijn honderden deals voor games die niet zijn inbegrepen in de abonnementsservice. Deze deals omvatten 3 populaire klassieke spellen voor slechts $ 1,49

Meer specifiek, de originele DOOM, DOOM II en DOOM 64 zijn nu slechts $ 1,49. Met andere woorden, je kunt een trio van enkele van de meest populaire first-person shooters spelen voor slechts $ 4,47. Dit zijn echter niet de enige aanbiedingen die het vermelden waard zijn. Er zijn tal van andere goedkope games die er zijn, evenals enorme kortingen op de nieuwste 2021-releases.

Op het moment van publicatie is het niet duidelijk hoelang al deze aanbiedingen beschikbaar zullen zijn, dus zorg ervoor dat u snel handelt, want hoewel we niet precies weten hoe lang de verkoop zal duren, weten we dat het een beperkte tijd is en waarschijnlijk zal alleen beschikbaar zijn tijdens de feestdagen. Bovendien zal de laatste mega-uitverkoop waarschijnlijk minstens enkele weken in de Microsoft Store staan, tenzij er een nieuwjaarsuitverkoop in de maak is. Als dat het geval was, werd hij echter niet uitgezet.

Voor meer berichtgeving over alles wat met Xbox te maken heeft — inclusief niet alleen de laatste deals en nieuws, maar ook de laatste geruchten, lekken en speculaties — klik hier of bekijk de relevante en actuele links die direct hieronder worden vermeld:

READ  Kainga is een stadsbouwspel dat ook een dodelijke roguelike is

Zoals altijd, voel je vrij om een ​​paar opmerkingen achter te laten om ons te laten weten wat je denkt of, als alternatief, me op Twitter te sturen MustafaHosny Oh God, Amen Om over games te praten. Heb je games gekocht met deze enorme nieuwe Xbox-uitverkoop?

Written By
More from Max Mcgee
China’s geheimhouding, misleiding laat COVID-19 zich over de hele wereld verspreiden, zegt Donald Trump
De Amerikaanse president Donald Trump sprak de tweede ‘Salute to America’-bijeenkomst toe....
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *