Destiny 2-fashionista’s bereiden een verbluffende pre-Lightfall-spionnenlook voor

Destiny 2-fashionista’s bereiden een verbluffende pre-Lightfall-spionnenlook voor

Destiny 2-fashionista’s laten hun favoriete looks zien, geïnspireerd door de spionage van de populaire game FPS-spel met behulp van de hashtag #DestinySpy. Deze stijlvolle outfits tonen een aantal van de beste harnassen uit het verleden en het heden om nieuwe creatieve concepten te ontwikkelen die geven Lot 2 Uniek karakter.

Leden van de Destiny 2-community zijn volledig op de hoogte van de recente inspanningen van Bungie om hun eigen pantserspel te ontwikkelen. Dit seizoen zijn spelers klaar om te grinden IJzeren banier van het lot 2 Met twee resets kun je een speciale chain shader verdienen. Ze kunnen ook malen Destiny 2 Spire-controller Een kerker voor een set met een westers thema, inclusief een cowboyhoed die te zien is in veel van de spionage-optredens van Destiny 2. Bungie heeft ook een Pantserset geïnspireerd op Assassin’s Creed franchise dit seizoen.

De community verwelkomt het nieuwe infuus, waarbij sommige spelers het gevoel hebben dat sommige van de moderne pantsersets geen stijl hebben. De spionage-look laat echter zien dat creativiteit een lange weg gaat en dat de juiste mislukkingen in combinatie met de perfecte tinten een krachtige dwaasheid kunnen creëren.

Hoewel pantsercosmetica geen effect heeft op de gameplay, speelt mode al lang een rol in de Destiny-serie. De Iron Banner-set van dit seizoen is een revival van de pantserset van The Taken King, grotendeels geprezen als een van de beste uitbreidingen in de geschiedenis van de Destiny 2-franchise, waardoor het schild voor velen een nostalgisch item is.

De hashtag #DestinySpy lijkt verband te houden met Bungie’s officiële promotie van het spel, een van de De beste multiplayer-spellen op de computer. Verschillende populaire influencers uit de Destiny 2-scène hebben gevraagd om de beste spionage-outfit in ruil voor een kans om een ​​embleem te verdienen.

READ  PUBG heeft Red Dead Redemption 2 onderweg

Hier zijn enkele van de looks waar we van houden.


Via Twitter-gebruiker @DarthZavala.

Modefans van Destiny 2 pronken met hun spionage-looks met de hashtag #DestinySpy: een futuristische spionage-look op een schattige achtergrond.

Via Twitter-gebruiker @notZecyon.

Modevrienden van Destiny 2 pronken met hun spionagelooks met de hashtag #DestinySpy: A Guardians lost the mystery op.

Via Twitter-gebruiker @ClockingGames.

Als je op zoek bent naar nieuwe looks voor je Warlock, Titan of Hunter, bekijk dit dan eens Destiny 2 King’s Fall raid-gids Als je de pantserset van vorig seizoen wilt hebben. Je kunt ook alles bekijken wat we weten over de toekomst Destiny 2 Lightfall-releasedatumde nieuwe Subklasse Destiny 2 StrandEn al het andere dat je kunt ontdekken Lot 2 seizoen 20Het wordt over een paar weken gelanceerd.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *