Enquête onthult stijgende populariteit van audio-advertenties in mobiele games

Uit een YouGov-enquête is gebleken dat spelers van mobiele games voor volwassenen de voorkeur geven aan audioadvertenties boven andere modellen voor het genereren van inkomsten in mobiele games.

Uit het onderzoek, waarbij 1.249 spelers werden gevraagd naar hun voorkeuren voor mobiele games, bleek dat consumenten een voorkeur hebben voor audio-advertenties en andere populaire modellen voor het genereren van inkomsten, zoals beloonde video en in-app-aankopen, overtreffen. Het nieuwe onderzoek is belangrijk omdat merken en adverteerders op zoek zijn naar nieuwe en innovatieve kanalen om toegang te krijgen tot en te betrekken bij het publiek in de huidige aandachtseconomie.

Uit de YouGov-enquête bleek dat 86 procent van de volwassenen die mobiele games hebben gespeeld, een hekel hebben aan advertenties op volledig scherm in mobiele games. Tweederde (67 procent) van de respondenten zei dat ze advertenties die het spelen van games niet stoppen (bijv. Audioadvertenties) verkiezen boven advertenties op volledig scherm, en het lijkt er ook op dat audio-advertenties aan populariteit beginnen te winnen ten opzichte van IAP’s, met 28 procent van de respondenten geeft de voorkeur aan audioadvertenties boven app-aankopen (26 procent).

Deze bevindingen zijn belangrijk voor de advertentie-industrie en marketeers die op zoek zijn naar nieuwe manieren om doelgroepen in de huidige aandachtseconomie te targeten en op de markt te brengen. Audioadvertenties worden de afgelopen maanden steeds populairder als een nieuwe manier om geld te verdienen via de luistergewoonten van mensen, waarbij merken als Spotify, Google en Adidas meedoen. In dezelfde YouGov-enquête onthulde 63 procent van de respondenten dat ze naar muziek luisteren op hun mobiele telefoon tijdens het spelen van games (minstens één keer). Dit betekent dat er een gouden kans is om een ​​potentiële 1,5 miljard consumenten te targeten terwijl ze mobiele games spelen, en het aantal zal naar verwachting groeien. (Voeg een regel toe over video die gebruikers onderbreekt bij het luisteren naar muziek)

READ  Hoe kunnen downloads van VALORANT-updates worden versneld?

AudioMob, een van de meest opwindende startups van Google, loopt voorop op het gebied van audio door baanbrekend te zijn met het bekroonde audio-advertentieformaat in mobiele games. AudioMob’s beloonde audioformaat, dat een populair alternatief biedt voor beloonde video, helpt game-ontwikkelaars geld te verdienen met hun games zonder de gameplay te onderbreken met zijn eenvoudige en elegante plug-in. Dit is een win-win-win situatie voor ontwikkelaars, spelers en adverteerders: game-ontwikkelaars kunnen inkomsten genereren zonder de retentie te schaden; gebruikers kunnen ongestoord genieten van gratis games en adverteerders kunnen merken op een nieuwe, efficiënte en zinvolle manier met gebruikers verbinden. In feite zijn vroege aanwijzingen dat beloonde audio wordt getipt om banneradvertenties te vervangen als de meest effectieve niet-opdringerige advertentieoplossing die beschikbaar is voor adverteerders. Met de ambitie om geweldige advertentie-ervaringen voor spelers te creëren, zijn AudioMob’s beloonde audioadvertentieblokken flexibel en op maat gemaakt, waardoor adverteerders volledige controle hebben over waar ze een advertentie in een game willen plaatsen en op wie ze zich willen richten. Dit is vooral handig voor merken omdat het een merkveilige omgeving creëert, maar ook voor consumenten omdat het een positieve luisteromgeving creëert. Omdat audioadvertenties met beloning de gameplay niet onderbreken, worden advertenties op een minder abrasieve en zinvollere manier aan consumenten weergegeven, wat kan helpen bij de conversie en CPM.

AudioMob CEO en mede-oprichter Christian Facey zei: “We bieden merken een manier om gebruik te maken van het enorme potentieel dat audio-advertenties bieden in games, en het onderzoek bevestigt dat het een broodnodig alternatief is. We zijn blij dat we een nieuw kanaal kunnen aanbieden dat toegang geeft tot een groter publiek en tegelijkertijd een merkveilige omgeving biedt. “

READ  Disney Mirrorverse: Disney mobiele game laat je spelen als iconische personages

Tegenwoordig is aandacht een kostbaar goed waar veel vraag naar is, en hoewel wordt geschat dat Amerikaanse consumenten tussen de 2500-5000 advertentieberichten per dag zien, wordt volgens een nieuw rapport van WARC slechts een vijfde daarvan daadwerkelijk bekeken. Als gevolg hiervan zoeken adverteerders nieuwe manieren om doelgroepen vast te leggen en met succes te betrekken. Voer audio-advertenties in.

Audio biedt een “alternatieve mogelijkheid voor marketeers om afstand te nemen van visuele rommel en contact te maken met consumenten via auditieve aandacht”, aldus WARC. In het afgelopen jaar heeft de verkoop van audioadvertenties alleen al in de VS $ 18 miljard gegenereerd, en de IAB schat de verkoop van digitale audioadvertenties het komende jaar op verdrievoudiging. AudioMob bouwt de infrastructuur om de audioadvertentie-industrie van $ 18 miljard te verbinden met de gaming-industrie van $ 77 miljard, waardoor adverteerders een unieke kans krijgen om toegang te krijgen tot een ongeëvenaard publieksbereik en gegevens via het audioformaat.

Alle cijfers, tenzij anders vermeld, zijn van YouGov Plc. De totale steekproefomvang was 2.200 volwassenen, waarvan 1.249 volwassenen die mobiele games hebben gespeeld. Het veldwerk werd uitgevoerd tussen 7 en 8 juli 2020. De enquête werd online uitgevoerd. De cijfers zijn gewogen en zijn representatief voor alle volwassenen in het VK (18+).

Written By
More from Eda Greene

Meer dan 13.000 eigenaren hebben de Air Fry-upgrade voor slimme GE-ovens gedownload

Slimme ovens die in de afgelopen vier jaar zijn gekocht, hebben functie-upgrades...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *