Top 10 Cyberpunk 2077-mods die u op pc moet downloaden

Cyberpunk 2077 is zijn tweede levensfase ingegaan na een jaar van updates en next-gen release op PS5 en Xbox Series X. Maar pc is waar de game altijd schitterde, zelfs tijdens de uitdagende lanceringsperiode, en na al die updates is het beter dan ooit. .

Wat de game echter nieuw leven inblaast op pc, is de mod-scene, die veel meer aan de game heeft toegevoegd dan CDPR ooit heeft gedaan, van levenskwaliteitsfuncties tot grafische verbeteringen. Ik dacht dat ik enkele van de meest populaire mods zou doornemen en er tien zou aanbevelen die je misschien wilt downloaden. mij Denken Al deze dingen zouden nog steeds van toepassing moeten zijn met de nieuwste patches, maar corrigeer me als ik het mis heb. hier zijn we:

1. ARASKA CYPREMES – Vervangende armen voor cybersoftware voor mannelijke en vrouwelijke personages. Ze hebben veel skins om uit te kiezen, voor alle elektronische wapens.

2. derde persoon modus – Third person-model voor Cyberpunk 2077, het werk wordt nog steeds verbeterd.

3. Meeslepende eerste persoon – Verbetering van de aanwezigheid van het lichaam en een vrije uitstraling. Hiermee kunt u naar beneden kijken en uw lichaam en kleding vanuit een eerste persoonsperspectief zien.

4. Zelf-re-shading, echte HDR – Eindelijk, echte HDR voor Cyberpunk 2077! Independent ReShade gaat vooruit op de Corpo-Rat-agenda.

5. Arasaka uiterlijk update – Deze update kan het kapsel veranderen, evenals enkele gelaatstrekken. Hoewel je met de nieuwe update je haar kunt veranderen, kun je je gezicht niet veranderen, maar deze modus kan het wel.

6. standaard speler – Spelers mogen kledingitems van hun personages bekijken voordat ze in winkels kopen, en modellen van in-game-items in hun inventaris bekijken.

7. Geavanceerde personalisatie V. – Voeg NPC-aanpassing en aangepaste actie één voor één toe aan V.

8. Jinguji unieke V-vormige kleding Een set op maat gemaakte kleding en schoenen. Inclusief korsettopjes, mox-hakken, midi-rokken, sandalen en meer!

9. auto maatwerk – Pas uw favoriete autokleuren en -modellen aan en creëer uw eigen unieke garage!

10. politie versterking – Deze modus maakt het mogelijk om politieauto’s in te zetten. Het wordt automatisch van kracht wanneer je overtredingen begaat en meer hitte krijgt. Het herwerkt ook de politieafdelingen, waardoor ze uit elkaar vallen, afhankelijk van het dreigingsniveau dat je hebt.

Dat zou genoeg moeten zijn om je op weg te helpen. Dit zijn enkele van de meest populaire mods ooit, hoewel ik open sta voor suggesties welke misschien niet zo goed zijn als vroeger, of wat nieuwe spelers zouden moeten proberen. Veel van deze dingen zijn echt transformerend en zouden een goede hoeveelheid waarde aan het spel moeten toevoegen, zelfs als je al in uren bent gezonken.

CDPR is de hele tijd erg vriendelijk geweest, inclusief het inhuren van enkele van de beste ontwerpers om voor het bedrijf te komen werken, dus ik verwacht in de toekomst meer uitgebreide mods en mod-ondersteuning als onderdeel van hun langetermijnplannen voor Cyberpunk. Begin nu uw reis.

Volg mij op TwitterEn de YoutubeEn de Facebook En de Instagram. Abonneer u op onze gratis wekelijkse nieuwsbrief met inhoud, rollen van God.

Haal mijn sciencefictionromans op Herokiller-serie En de Earthborn trilogie.

READ  MediaCreationTool.Bat, een gratis en open source alternatief voor het downloaden van Windows 11
Written By
More from Eda Greene
Hoe gratis Fire OB28 Advance Server te downloaden 27 mei 2021
Voordat de laatste update in Garena Free Fire wordt geïmplementeerd, wordt Advance...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *