Enquête: welke iPad Pro-functie voor 2021 is je grootste passie?

We staan ​​de komende weken op het punt een nieuwe generatie iPad Pro te zien, en ondanks geruchten dat dit geen grote update zal zijn, zijn er enkele goede veranderingen op komst. Nu willen we weten: welke iPad Pro-functie voor 2021 zou je het meest enthousiast maken?

Volgens verschillende bronnen is het onwaarschijnlijk dat de 2021 iPad Pro een nieuw ontwerp heeft. In plaats daarvan behouden de 11-inch en 12,9-inch modellen het huidige ontwerp met platte zijkanten en dunne randen. De enige merkbare visuele verandering kan te maken hebben met de ingebouwde luidsprekers. Die zal een ander ontwerp hebben, naar mij MacOtakara

Het belangrijkste verschil tussen de modellen 2020 en 2021 is de processor. Zoals onthuld 9to5MacEn de Apple werkt aan de krachtigere A14X-chip Voor nieuwe iPad Pro-modellen. De A14X-chip zal gebaseerd zijn op de Apple M1, dus deze zou vergelijkbare prestaties moeten bieden als de eerste Apple Silicon Macs.

De belangrijkste update voor de iPad Pro van dit jaar zal zijn Goedkeuring van een nieuw Mini-LED-display​ In plaats van een enkele LED-achtergrondverlichting als LCD, wordt de Mini-LED verlicht door kleine LED’s. Dit zorgt niet alleen voor een hogere helderheid, maar ook voor diepere zwarttinten – net als OLED. Het gerucht gaat echter dat alleen de 12,9-inch 2021 iPad Pro het nieuwe scherm zal hebben.

de laatste tijd, Bloomberg Ik noemde de volgende generatie IPad Pro heeft ook Thunderbolt-ondersteuning Voor de eerste keer. Thunderbolt zit al vele jaren in de Mac-computers en het maakt hoge gegevensoverdrachtssnelheden mogelijk, waardoor gebruikers verbinding kunnen maken met snelle externe harde schijven en beeldschermen met hoge resolutie.

READ  Er werd gemeld dat Acer werd getroffen door een ransomwareaanval van $ 50 miljoen

Naast Thunderbolt, Bloomberg Hij zei dat Apple verbeterde camera’s zal opnemen in de iPad Pro 2021, dus we verwachten lenzen te zien die vergelijkbaar zijn met de lenzen die momenteel worden gebruikt in de iPhone 12. In hetzelfde rapport werd aangegeven dat Apple de nieuwe iPad Pro-modellen al in april zal introduceren. “.

Gezien al deze geruchten, willen we graag weten welke functie je het meest wilt in de nieuwe iPad Pro-modellen. Laat het ons weten in de poll hieronder en in de comments.

FTC: We gebruiken gelieerde links om inkomsten te genereren. Meer.


Bekijk 9to5Mac op YouTube voor meer Apple-nieuws:

Written By
More from Lesley Curry

HalloApp is een advertentievrij privé sociaal netwerk van twee eerste WhatsApp-medewerkers

Twee van de eerste medewerkers achter WhatsApp zijn naar voren gekomen met...
Read More

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *