Xbox Game Pass voegt een nieuwe game toe die vandaag is uitgebracht

Xbox Game Pass en Xbox Game Pass Ultimate op Xbox One, Xbox Series X, Xbox Series S en pc hebben een paar nieuwe games, waaronder de vorige exclusieve PS4 en de vorige exclusieve Nintendo Switch. Ondertussen hebben ze naast deze Game Pass-abonnees ook een branded game die vandaag letterlijk is uitgebracht en er nu van kan genieten. Meer specifiek kunnen abonnees zich nu vermaken Genesis Noir

Genesis Noir Het is een avonturenspel van noir van ontwikkelaar Feral Cat Den en uitgever Fellow Traveler en bevat nu 81 games op Metacritic. Ondertussen heeft het spel op Steam momenteel een “overwegend positieve” beoordeling van gebruikers, met 76 procent van de gebruikers die het spel positief beoordelen op basis van 17 recensies.

“Noirs avontuur strekt zich uit over tijd en ruimte”, luidt het officiële stadion van de game. “Je speelt No Man, een reizende horlogeverkoper die in een liefdesdriehoek valt met andere kosmische wezens, Miss Mass en de Golden Boy. Wanneer je relatie verandert in een bittere confrontatie, zul je getuige zijn van een geweerschot afgevuurd door een jaloerse god – ook bekend als de oerknal. Spring in het zich uitbreidende universum en zoek naar een manier om de schepping te voorkomen of te vernietigen en je liefde te redden. “

Op het moment van publicatie is het niet duidelijk voor hoelang Genesis Noir Het zal beschikbaar zijn voor abonnees. Het is geen release van Xbox Game Studios, wat betekent dat het geen permanente toevoeging zal zijn, maar op dit moment weten we niet precies wanneer het zal vertrekken. Zolang het echter beschikbaar is via Game Pass, is het ook beschikbaar voor aankoop met een korting van 20 procent voor abonnees.

READ  FIFA 21 brengt opnieuw een grote gameplay-verandering aan

Xbox Game Pass en Xbox Game Pass Ultimate zijn beschikbaar – voor respectievelijk $ 10 en $ 15 per maand – voor Xbox One, Xbox Series X, Xbox Series S, pc en Android-apparaten. Voor meer informatie over de abonnementsservice en alles wat met Xbox te maken heeft, klik hier of bekijk de relevante link hieronder:

Written By
More from Max Mcgee

Kamala Harris reageert op Trump’s birther-aanvallen: ‘Ze gaan leugens plegen’

“Ze gaan proberen om af te leiden van de echte problemen die...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *