Epic Games Christmas: elke dag een gratis spel!

Epic Games wordt tot het nieuwe jaar geleverd met maar liefst 10 kerstcadeaus. Gratis gamen!

De kerstperiode draait natuurlijk om cadeautjes en plezier. Epic Games vertaalt dat naar leuk gamen. Als kerstcadeau geven ze elke dag een gratis spel weg. We leggen uit welke games je kunt verwachten en hoe je de games kunt scoren.

Epic Games komt uit na een turbulent jaar

De game-ontwikkelaar kende een turbulent 2020. Zo gingen ze vooralsnog zonder succes ten oorlog tegen Apple en viel de release van Fortnite voor PlayStation 5 en Xbox Series X tegen. Dus het was tijd om het goed te maken. De gamegigant heeft dat begrepen. Als kerstgeschenk geven ze maar liefst 10 spellen weg. Je moet snel zijn, want elke game is maar één dag beschikbaar.

Dit zijn de gratis spellen (waarschijnlijk)

Epic Games geeft geen commentaar op de actie, maar nu staat er op internet een (tot nu toe betrouwbare) lijst van de games die je tot en met oud en nieuw gratis kunt scoren. Het zouden de volgende spellen zijn:

De vraag is natuurlijk hoe je aan deze spellen komt en dat weten wij ook.

Dit is hoe je de gratis spellen van Epic scoort

Om de gratis Epic Games te scoren hoef je alleen je gratis account bij Epic aan te maken of in te loggen als je al een account hebt. Je kunt de spellen daar vinden en downloaden. U kunt de spellen dan houden en ze installeren wanneer u maar wilt. Rond kerst en in het nieuwe jaar heb je dus genoeg te ontdekken.

READ  Eindelijk, de Halo Infinite co-op netwerktest is live begonnen en eindigt op 1 augustus

Bron: Cnet

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *