Epic Games Store geeft 15 gratis games voor de feestdagen weg

Epic Games geeft via de Epic Games Store niet één, niet twee, maar 15 gratis games weg om de feestdagen te vieren. Meer specifiek, vanaf 17 december en tot 2021 geeft de digitale pc-winkel elke dag een gratis game weg. Elke game is slechts 24 uur gratis, maar eenmaal gedownload kun je ze voor altijd bewaren.

Op dit moment is er geen woord over wat deze spellen zullen zijn en of gebruikers al dan niet grote en substantiële freebies moeten verwachten. Dat gezegd hebbende, Epic Games is meestal vrij goed in het weggeven van alleen kwaliteitsspellen, in tegenstelling tot sommige andere vergelijkbare aanbiedingen, zoals Games With Gold en Amazon Prime.

Zoals elke gratis game die via de Epic Games Store wordt uitgedeeld, is er geen addertje onder het gras. Het enige dat u hoeft te zijn, is een Epic Games Store-gebruiker, wat niets anders kost dan een e-mail en uw beste wachtwoord. In tegenstelling tot de eerder genoemde Games With Gold of PlayStation Plus, is er geen abonnement vereist, wat betekent dat er niet alleen geen betaalmuur is, maar zolang je het account onderhoudt, verlaten de games, eenmaal gedownload, nooit je bibliotheek.

“We maken ons klaar voor het schenkseizoen met onze meest feestelijke uitverkoop van het jaar! De Epic Games Store Holiday Sale begint op 17 december en we hebben wat lekkers voor je in petto”, luidt de aankondiging van Epic Games . “Pak deals uit tot 75% korting, maar dat is niet alles … Ook vanaf 17 december geven we twee weken lang elke dag een nieuwe game weg – dat klopt, het is 15 dagen gratis games! Elke game slechts 24 uur vrij om te claimen, maar ze zijn van jou om voor altijd te bewaren. Fijne (vroege) vakantie, iedereen! “

Voor meer berichtgeving over Epic Games Store en alles wat met gamen te maken heeft – inclusief al het laatste nieuws, alle laatste geruchten en alle laatste lekken – klik hier of bekijk de relevante links hieronder:

READ  In de hoofden van de nieuwste AL East-rivaal van de Yankees

More from Madison Garrett

B2B is saaie inhoud? Begin! Marketing feiten

Mensen denken vaak: “We zijn een B2B-bedrijf. We kunnen ons niet op...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *