Halo Infinite Dev zet het record recht op microtransacties en Loot Boxes

Wanneer Halo oneindig ergens in de herfst van 2021 uitkomt via de Xbox One, Xbox Series X, Xbox Series S en pc, zal de multiplayer gratis zijn. En zoals elk gratis spel, Halo Infinite’s multiplayer heeft microtransacties. Volgens 343 Industries zullen deze echter alleen voor premium cosmetische artikelen zijn en zullen ze niet vergezeld gaan van loot boxes, die in veel delen van de wereld in toenemende mate illegaal zijn. Dit betekent dat micortransacties, zoals 343 Industries het zegt, “eenmalige aankopen” zijn zonder “willekeur of items die het spel op een zinvolle manier be├»nvloeden”.

Tegenwoordig, als microtransacties beperkt zijn tot alleen cosmetische items en er geen loot boxes bij betrokken zijn, zul je niet veel klagen. Als er echter geen geschikte manier is om cosmetische items te vermalen, kan dit een beetje opschudding veroorzaken. Dat gezegd hebbende, terwijl 343 Industries deze zorgen van tevoren aanpakt, belooft 343 Industries dat spelers tal van opties zullen hebben om cosmetische items te verdienen door het spel te spelen.

“Ja, gratis te spelen zijn betekent wel dat er een aantal premium cosmetica zal zijn, maar spelers zullen nog steeds heel veel personalisatie-inhoud krijgen door dingen als het spelen van campagnes, uitdagingen, vaardigheden, speciale evenementen, legacy-beloningen – zoals de Halo 5 SR 152-beloning – het voortgangssysteem en meer ‘, zegt Christopher Blohm, de hoofdontwerper van de games.

Voorlopig valt nog te bezien of 343 Industries het delicate evenwicht kan vinden tussen een lonend progressiesysteem en een structuur die spelers aanmoedigt om geld uit te geven. En natuurlijk, om beide dingen te bereiken, moet je waardevolle cosmetica hebben. In gesprek hiermee plaagt 343 Industries dat het weet dat het fanservice en fanfavorieten in gedachten moet houden.

READ  De aankondiging van Xbox x Nintendo werd gedaan door insiders

“We willen dat iedereen zijn droom Spartan bouwt”, zegt Ryan Paradis, de design director van de game. “We zijn altijd op zoek naar meer manieren om in-game persona’s aan te passen en de spelers opties te geven. Mijn team weet dat onze langetermijnspelers favorieten hebben waar ze dol op zijn en die ze misschien al twee decennia hebben. We willen ervoor zorgen dat Halo Infinite-spelers zullen hun oude favorieten kunnen krijgen en ook nieuwe favorieten kunnen vinden bij de lancering en naarmate we uitbreiden in de maanden na de lancering. “

Halo oneindig komt ergens in de herfst wereldwijd uit via de pc, Xbox One, Xbox Series X en Xbox Series S.Voor meer berichtgeving over de aankomende sci-fi first-person shooter – inclusief niet alleen al het laatste nieuws, maar ook de laatste geruchten en lekken – klik hier.

Written By
More from Vanessa Hale

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *