Er is een Sonic Frontiers-jachtspel met Big the Cat

We weten nog steeds niet de releasedatum van Sonic Frontiers, maar we weten nu twee veel belangrijkere feiten over de eerste open-wereld Sonic the Hedgehog-game – er is een Sonic Frontiers mini-jachtgame en deze wordt geleid door Big the Cat. Het is nu een competitiewedstrijd van het jaar.

Als er iets is waar fans van de Sonic-platformgame-serie constant over hebben geklaagd, dan is het dat er sinds Sonic Adventure uit 1998 geen minigame meer is geweest in games. De arme jager Big the Cat is niet meer echt in de serie geweest sinds Sonic Heroes uit 2003, waarin een alarmerend gebrek aan jacht was.

Nou, het lijkt erop dat dit zal veranderen, aangezien de nieuwste versie van detective spel Bevestigt dat Big the Cat en zijn kikkervriend niet alleen een Froggy-functie zijn in Sonic Frontiers, maar ook een kleine jachtpartij zijn. Volgens het artikel werd het opgemerkt door (zucht). Tweet insluiten op Twitter,

Vissen geeft de speler tokens die ze kunnen besteden aan “Portal Gear-onderdelen, spraakmemo’s, Vault-sleutels of zelfs geketende items zoals Amy’s hartverzamelobjecten.” Portal-versnellingen worden gebruikt om klassieke cyberspace-missies te ontgrendelen, dus dit lijkt de moeite waard om te doen.

Je kunt ook niet op elk moment vissen, je moet paarse munten rond de Starfall-eilanden vinden om aan Big te geven om meer vismissies te ontgrendelen. Wie wist dat de grote kat een kapitalist was?

Je kunt onze preview van de Sonic Frontiers bekijken en hoe ze vreemd draaien op de Elden Ring via deze link. We zullen meer te weten komen wanneer Sonic Frontiers wordt uitgebracht in – oh, we zullen zeggen (darts) november. aannemelijk.

READ  Weekend pc-speldeals: meer porties van Black Friday- en herfstbesparingen

Written By
More from Max Mcgee
Alles wat Microsoft vandaag over Xbox heeft aangekondigd
Microsoft heeft vandaag een hele reeks aankondigingen gedaan voorafgaand aan de Xbox...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *