Resident Evil leerde Silent Hill een horrorspelshow te runnen

horrorspel Giants Silent Hill en Resident Evil gaan deze week op een swingtour. Konami en Capcom hadden online presentaties voor elk van hun series die ons een kijkje achter de schermen gaven van wat de toekomst biedt, of dat nu de aankondiging van nieuwe games en een film is, of meer laten zien van wat we onderweg al wisten. Het is duidelijk dat een van deze presentaties naar mijn mening zijn doelgroep veel beter wist te overtuigen.

Voordat we erin duiken, bevinden Konami’s nieuwe Silent Hill-games zich duidelijk in een zeer vroege ontwikkelingsfase, zoals Capcom’s Resident Evil Village DLC en Resident Evil 4 Remake, dus ik kijk naar deze streams in termen van effectieve presentaties, en ik win . We zouden ze niet alleen beoordelen op gameplaybeelden, want dat zou oneerlijk zijn.

Resident Evil kent Silent Hill echt helemaal. De algehele productiewaarde en het tempo van Capcom’s aanbod leent zich voor een veel betere ervaring dan dat van Konami. Hoewel Konami niet de hoofdontwikkelaar is van een van de aankomende projecten, was het wel de gastheer van de 35 minuten durende show; Ondanks dat het slechts ongeveer zeven minuten langer was dan het Capcom-horloge, voelde het als een eeuwigheid.

Ik begrijp dat Konami niet veel te bieden had, maar ik vraag me af waarom het bedrijf zoveel gepraat heeft gekozen. De trailers van Silent Hill 2 Remake en Silent Hill F klonken geweldig, dus in plaats van erop te focussen, was er downtime voor mensen op een groen scherm die zeiden wat meestal niets was. Een groot deel daarvan had kunnen worden afgesneden.

Veruit de ergste dader was Silent Hill: Ascension. Het is aangekondigd als een “nieuwe interactieve video-streaming-ervaring”, en Konami heeft niet één keer uitgelegd wat dat betekent, ondanks dat hij er vijf minuten over heeft gepraat. Het concept klinkt geweldig, maar als je niet te veel wilt zeggen, zeggen ze niets wat je niet nodig hebt. Je kunt een canon vormen, met vrienden kijken, beslissingen nemen, maar wat dit eigenlijk betekent, blijft een mysterie, waardoor een interessant idee veranderde in een leeggelopen ballon.

READ  Battlefield 2042 introduceert een niet-binair personage, het eerste in zijn soort in de serie

Het ergste van alles is het “citaat” van J.J. Abrams, dat hij om 3 uur ’s nachts voorlas zoals geschreven door zijn assistent.

“De Genvid Experience biedt een wilde, epische en innovatieve nieuwe manier om jezelf onder te dompelen in de gruwelen van Silent Hill.” Als het studeren van eenvoudig Engels me iets heeft geleerd, betekent het niets.

Nogmaals, ik wil geen van deze games zelf in diskrediet brengen, Silent Hill: Townfall ziet er erg interessant uit, en de trailer en het kijkje achter de schermen zagen er niet uitnodigend uit. Capcom deed het echter beter.

De Resident Evil Show wordt omlijst door een persoon die door een gigantische hal loopt, terwijl The Duke uit Resident Evil Village de show van elke game vertelt. Dit toonde veel meer creativiteit dan alleen wat mensen op een groen scherm, en hoewel Capcom wat pratende hoofden liet zien, fungeerden ze als een aanvulling op wat werd getoond en voelden ze niet als vervanging van tijd.

YouTube-thumbnail

Resident Evil heeft ook het duidelijke voordeel dat het na tien jaar geen comeback voor de serie is en zich in plaats daarvan kan concentreren op games die al zijn aangekondigd, maar dat doet me denken dat Konami hun aanbod had moeten terugschroeven als ze dat hadden gedaan. t hebben veel te laten zien. Niet te veel hebben is prima, maar stop je show niet als dat het geval is.

Ik denk niet dat de show van Konami een slecht voorteken is voor de terugkeer van de Silent Hill-franchise om duidelijk te zijn — deze games bevinden zich duidelijk in een vroeg ontwikkelingsstadium (de film lijkt op dit moment ook slechts conceptuele kunst te zijn) en de trailers voor elk zijn echt goed geweest. Het is jammer dat de focus is weggetrokken van hen die zoveel tijd besteden aan het praten over kleine hoofden, in plaats van dat de show kleiner en woester is met wat er op Silent Hill kan worden aangeboden.

READ  AMD verbetert zijn Nvidia DLSS-concurrent - dit zijn de pc-games die als eerste FSR 2.0 krijgen

Silent Hill en Resident Evil zullen in ieder geval in de nabije toekomst swingend uitkomen, en hopelijk krijgen we een gezonde concurrentie tussen de twee die hen ertoe aanzet om beter te worden. Dat zou goed zijn voor iedereen.

Als je meer wilt weten over deze spellen, hebben we: Resident Evil 4 systeemvereisten De jouwe, en het lijkt erop dat je dat wilt kunnen Verwen de hond in een nieuwe editie ook. We hebben ook een bestand Silent Hill 2 Remake-systeemvereistenen Konami-evenement instorting erg.

Written By
More from Max Mcgee
Diablo 2, maar demonen uit Aziatische folklore
Ghostlore is een zelfbenoemde “eastpunk” RPG die monsters uit de Zuidoost-Aziatische folklore...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *