Er is een Super Mario Bros.-computerpoort. 3 van id Software nu in het museum

id Software bestaat grotendeels omdat de oprichters een officiële pc-poort van Super Mario Bros. 3. Nintendo wees de demo af, id gebruikte uiteindelijk technologie om Commander Keen te creëren, en de rest is geschiedenis. John Romero plaatste enkele jaren geleden zelf een paar foto’s van het SMB3-prototype, en nu wordt de demo zelf bewaard in het machtige National Toy Museum.

De demo verscheen onlangs op diskette in een materiële donatie van een niet nader genoemde game-ontwikkelaar, Digital Game Curator Cur Andrew Borman Zegt Ars Technica. De persoon in kwestie “werkte niet aan deze pitch en ontvangt in plaats daarvan” [it] tijdens hun werk. Het was niet iets wat ik verwachtte te zien in deze donatie, maar het was erg spannend, gezien de video die Romero in 2015 deelde.”

De demo is zowel fysiek als digitaal bewaard gebleven – Borman heeft de inhoud geverifieerd door deze op DOSBox af te spelen – en zal op verzoek beschikbaar zijn voor onderzoekers. Er zijn op dit moment geen plannen om de game aan het publiek te laten zien, hoewel Borman zegt dat dat in de toekomst kan veranderen.

Je kunt Romero’s originele beelden van de demo hieronder nog steeds zien.

Probeer je eens de wereld voor te stellen waarin de id een Mario-spel voor pc zou moeten maken. Wat als Doom een ​​Metroid-game was?

{“Scheme”: {“Pagina: {“Inhoud: {“Titel: “Super Mario Bros. 3 pc-poort van Software ID is nu in het museum.” Type: “Nieuws”; Emulatie “},”Gebruiker”: { “loginstatus”: false}, “game”: {” publisher “:””, “genre”: null,” title “:” Emulation “,” genres “,” null}}} }

READ  Wat zijn de systeemvereisten voor New World op pc?

Written By
More from Max Mcgee

Onderzoek wijst uit dat de immuniteit snel afneemt bij mensen met milde Covid-19-infecties

De gezondheid van kinderen en leerkrachten moet de leidraad zijn bij het...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *