Nick vechten lijkt op Smash Bros. maar met SpongeBob

GIF: IGN / Nickelodeon / YouTube / Kotaku

Zoals het klassieke gezegde luidt: als je iets uit je kindertijd koestert, zullen de afdelingen voor bedrijfslicenties op een dag een manier vinden om er elke cent uit te halen. Dat klopt met Nickelodeon All Star Brawl, een SmashingEen stijl vechtspel ontwikkeld door Ludosity en “Exclusively Announced” vandaag door IGN. Lijkt… verrassend, is het niet verschrikkelijk?

Nickelodeon All Star Brawl Het plaatst maximaal vier spelers tegen elkaar in 2D-podia met asymmetrische platformelementen. net als alle anderen Smashing Kloon, je slaat elkaar tot je doodgaat. Ja, je hebt dit spel misschien al eerder gespeeld. De release staat gepland voor later dit najaar op PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X/S en Switch.

alleen wij Smashing Afgeleid van het hele Nintendo Extended Cinematic Universe (en verder), Nickelodeon All Star Brawl Het zal vechters uit verschillende Nickelodeon-shows bevatten. Nigel Thornberry van Thornberry Wild Het zal speelbaar zijn, net als Danny Phantom van Danny Phantom en personages uit Teenage Mutant Ninja Turtles-die op hun bekrompen manier zullen verschijnen, Teenage Mutant Ninja Turtles: Shredder’s Revenge, later dit jaar. Sommige vechters kijken… weg. Kijk maar naar Spongebob Squarepants De bemanning – inclusief Patrick Star en de helmdragende eekhoorn – die een bevroren glimlach lijkt te vertonen, nachtmerries, alsof ze kozen voor zuinige Botox en hun gelaatstrekken op hun plaats hielden.

Ondanks enkele verontrustende karakterontwerpen, Nickelodeon All Star Brawl Het lijkt erop dat het legitiem zou zijn. De ontwikkelaars hebben bijvoorbeeld een serieuze reputatie op het gebied van vechtgames. (Dame staat achter het team smakkende stad, Respectabel Smashing kloon.) Aan de andere kant, in de Ludosity Discord-server, zeiden de ontwikkelaars: alle sterren vechtpartij Het net-undo-pictogram wordt weergegeven “op ondersteunde platforms”.

Wat is de code voor netto ongedaan maken?

Wanneer je online vechtspellen speelt, wordt de verbinding tussen elk apparaat bepaald door het “netwerkpictogram”. Backtracking, waarmee beide systemen pariteit behouden en lokale bedrijfsomstandigheden simuleren, is een gouden standaardfunctie. Dit is mijn collega Ian Walker die Hij heeft vakkundig beschreven wat hij doet en hoe het werkt in 2019:

De rollback-code … voorspelt wat de tegenstander doet, zoals gedefinieerd door de invoer die vóór de verbindingsfout is gemaakt. Als de speler vooruit loopt, mag hij aannemen dat hij nog steeds vooruit loopt. Als ze springen of een grote hit gooien, blijft deze animatie meerdere frames spelen terwijl ze het spel inhalen. Als deze voorspelling verkeerd is, wordt de spelstatus sneller gesimuleerd en gecorrigeerd dan spelers kunnen herkennen wat er is gebeurd. Het is niet altijd het meest vloeiende proces, maar met fatsoenlijke internetverbindingen is de hele ervaring soepeler en voelt het beter aan voor gamers die gewend zijn om offline te spelen vanuit de standaard latency-gebaseerde netwerkcode.

Read More: Hoe kunnen ontwikkelaars van vechtgames online spelen verbeteren

netcode ongedaan maken Kan helpen bij het activeren van spelersbases Wanneer je het toevoegt aan games die het eerder niet bevatte, zoals Comet Gear XX Accent Core Plus R. wie welke Nickelodeon All Stars Brawl Het zou een groot probleem zijn om het van de sprong te laten zien en zou het spel tot een eigen categorie kunnen verheffen.

Kortom, als je op een dag ‘s nachts in het koude zweet gaat zitten en je afvraagt: ‘Waarom? Smashing Het internet zuigt veel”, heeft het daar waarschijnlijk (naast vele andere factoren) mee te maken. Maar goed, Nickelodeon All Star Brawl Waluigi zal nooit op de lijst staan, dus wat is het spel? echt waar hier winnen?

READ  The Unfinished Swan en meer
Written By
More from Aubrey Mason

De woede van Super Mario 3D World + Bowser lekte een week voor de lancering online uit

© Nintendo Oh neeVolgens bepaalde delen van internet is het de aanstaande...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *