Er is maar één logische keuze voor de volgende PS5- en Xbox Series X-onthulling

De weergave van de overleden Los Angeles Lakers-legende, Hall-of-Famer, en coveratleet voor de NBA 2K21 Mamba Forever Edition Kobe Bryant laat een beetje te wensen over in de versie van de huidige generatie. Het lijkt erop dat er een kleine verbetering is, maar het is nog steeds niet zo goed als je zou verwachten als je bedenkt wie Bryant is in de basketbalwereld en in het 2K-universum.

Ik sprak een paar weken geleden met Erick Boenisch van 2K en hij vertelde me dat het team een ​​waanzinnig nauwkeurige weergave van Bryant heeft voor de volgende generatie consoles, en omdat The Mamba de coveratleet is, en dit een geweldig jaar wordt om hem te eren , lijkt het logisch dat hij het volgende gezicht is dat we zouden moeten zien als de hype voor de next-gen-versie begint.

Een soort fotorealistische blik op Bryant zou alle gevoelens door de lichamen sturen van fans die van 2K en de overleden hoepellegende houden.

De vraag is op dit punt wanneer we de volgende media zullen zien, of de volgende smaak van informatie zullen ontvangen over de PlayStation 5- en Xbox Series X-versies van NBA 2K21. Met de onthulling van PlayStation 5 schijnbaar gepland voor woensdag 9 september, zou dat ook de dag kunnen zijn dat 2K en andere uitgevers hun eerste blik op de titels laten zien die naar de nieuwe consoles gaan.

Aan de andere kant, met de huidige generatie van de game nog geen week oud, en door een aantal technische problemen heen, wil 2K misschien wachten om de push naar de volgende generatie te starten. We zullen het antwoord op deze vragen snel vinden, maar hopelijk komt de onthulling van een nieuwe, geüpgradede Bryant-render als een digitaal eerbetoon en een upgrade naar het visuele pakket.

READ  Nieuwe Xbox Game Pass-games hebben een terugslag gekregen
Written By
More from Max Mcgee

Ark: Survival Evolved-uitbreiding omvat nieuwe verhaalmissies en David Tennant

Tijdens de Extra Life 24-uurs liefdadigheidsstroom onthulde Studio Wildcard Ark: Genesis Part...
Read More

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *