Er is niets gelekt van telefoon 1-achtergronden: download ze hier

Er is niets gelekt van telefoon 1-achtergronden: download ze hier

tl; DR

  • Een ontwikkelaar heeft de achtergronden van Nothing Phone 1 gelekt.
  • Een diepe duik in de firmware van de telefoon onthulde ook alle specificaties en softwaredetails ervan.

De Nothing Phone 1 wordt later vandaag gelanceerd. Voor de onthulling heeft een van de ontwikkelaars alle specificaties en softwaredetails van de langverwachte telefoon gelekt.

Dankzij een grootschalig firmwarelek door Kuba Wojciechowski Op Twitter hebben we ook toegang tot de vier standaardachtergronden die bij de telefoon worden geleverd. Beklemtoonde achtergronden komen overeen met de ontwerpesthetiek van telefoon 1. Maar als u denkt dat ze er goed uitzien op uw apparaat, kunt u ze downloaden via de link aan het einde van dit artikel.

Ondertussen wordt Nothing Phone 1 vandaag om 16.00 uur GMT (11 AM ET) onthuld. Het bedrijf herbergt een Live evenement Getiteld “Terug naar instinct” op YouTube.

Wat de specificaties van het apparaat betreft, hebben geruchten vrijwel alles gegeven. Nothing Phone 1 wordt naar verwachting een middenklasse telefoon met Snapdragon 778G onder de motorkap. Er wordt gezegd dat het niets draait op Android 12.

Aan de voorkant is een 120Hz FHD + AMOLED-scherm, volgens het laatste lek. We begrijpen ook dat de telefoon waarschijnlijk 8 GB RAM en 128 GB of 256 GB intern geheugen heeft. Het gerucht gaat ook dat het een 4.500 mAh-batterij heeft met 33 W opladen, een 16 MP selfie-camera en een 50 MP primaire camera.

We zijn echter slechts enkele uren verwijderd van de lancering van de telefoon, dus u hoeft niet lang te wachten om te zien wat er in petto is.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *