Skyrim DLSS2 / FSR2 / XeSS Upscaler Mod kan nu worden gedownload

Vorige maand wij kijken naar Je gaat over een mod voor The Elder Scrolls V: Skyrim die ondersteuning zal toevoegen voor DLSS 2, FSR 2 en XeSS. Vandaag kunnen we met plezier melden dat de Upscaler Mod beschikbaar is om te downloaden.

Voor wie zich afvraagt: deze modus ondersteunt VR. Er is momenteel echter zeer weinig prestatiewinst vanwege de verloren prestaties van het volledig verwerken van een VR-textuur wanneer veel pixels leeg of onzichtbaar zijn. De mod werkt op een specifieke VR-versie met verbeterde DLSS-fixes en andere verbeteringen specifiek voor VR.

Deze DLSS/FSR/XeSS-mod is van PureDark; Dezelfde mod werkt aan Mod-remake van Resident Evil 2. Je kunt doorgaan en het downloaden van hier. Houd er rekening mee dat deze mod alleen voor Skyrim Special/Anniversary Editions is.

Tot slot, en over Skyrim gesproken, raden we aan om de volgende builds voor de Special Edition te bekijken. weerslag Het is een mod ter grootte van een uitbreiding die nieuwe missies en kerkers toevoegt. Daar ook modern dat elementen uit The Witcher-games naar Bethesda’s RPG brengt. Dragon Hall taverne is nog een DLC-mod van 2 GB, die nieuwe missies, locaties en meer toevoegt. Dus we hebben Fominhum landEn de Draken Erfenis en een Op Castlevania geïnspireerd model. Deze wijziging Voegt het Nemesis-systeem uit Middle-earth: Shadow of Mordor toe aan het spel. Laten we dit ook niet vergeten DLC Mod-formaat Daarnaast voegt het zes grote eilanden toe om te verkennen Uitbreiding van de scifi-fanstad. Dus we hebben Skyrim samen herborenen dit is RTS / Stadsbouw Mod. Eindelijk iets leuks Dragon Ball Z Xenoverse 3 Mod.

READ  Mortal Kombat Project Ultimate Revitalized 2.5 beschikbaar om te downloaden

Veel plezier!

John Papadopoulos

John is de oprichter en hoofdredacteur van DSOGaming. Hij is een fan van pc-games en is een groot voorstander van de mod- en indiegemeenschappen. Voordat hij DSOGaming creëerde, werkte John aan verschillende gamingwebsites. Hoewel hij een hardcore computergamer is, liggen zijn roots in het gamen op consoles. John hield – en doet dat nog steeds – van 16-bits consoles, en hij beschouwt de SNES als een van de beste. Het pc-platform heeft het echter gewonnen van de consoles. Dit is voornamelijk te danken aan de 3DFX-technologie en de 3D-versneller grafische kaart, Voodoo 2. John heeft ook een uitstekend proefschrift geschreven over “The Evolution of Computer Graphics Cards”.
Contact: E-mailen

Written By
More from Eda Greene
Download uw favoriete films op 123Movies
Een groot aantal mensen denkt erover na Films bekijken En hun eerste...
Read More
Leave a comment

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *