Er is nu een nieuwe herinneringstool beschikbaar

Eerder waren er al berichten over een nieuwe widget van Google Foto’s. Vanaf nu heb je de mogelijkheid om de nieuwe tool te gebruiken, waarmee je meteen terug in de tijd gaat.

Herinneringen in de Google Foto’s-widget

Sinds enige tijd kun je bij Google Foto’s voor Herinneringen terecht. Dit zijn foto’s die ik die dag of die week jaren geleden heb gemaakt. Hiervoor moet je natuurlijk wel Google Foto’s toegang hebben gegeven tot je foto’s. Als je klaar bent, ontvang je in-app herinneringen en een overzicht van eerder geĆ¼ploade bestanden.

Nu is er goed nieuws voor widgetfans. U kunt nu de tool Google Foto’s gebruiken. Hiermee kunt u de herinneringen op uw startscherm weergeven. Google kiest zelf willekeurige momenten om weer te geven. Het kan ook van elke dag van dit jaar of voorgaande jaren zijn.

De tool Memories is standaard 2 x 2 tegels. U kunt het echter vergroten zodat het duidelijker te zien is. Door op de afbeelding te klikken, gaat u direct naar de betreffende afbeelding.

Google rolt de nieuwe functionaliteit uit met een server-side update. U hoeft niet naar de Google Play Store te gaan om de update te downloaden. Aangezien dit een update aan de serverzijde is, kan het even duren voordat iedereen de functie heeft gebruikt.

Google Foto's
Google Foto's

READ  64.000 inwoners ontvangen uitnodiging voor Health Meter 2020 | | Leiden | Leiderdorp | Oegstgeest | Voorschotten
More from Madison Garrett

De beste aanbiedingen en wedstrijden op vrijdag

Dichtbij Pittsford-voetbalcoach Keith Mullenich sluit zich aan bij Marquel Slaughter en James...
Read More

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *