Psychonats 2 is beschikbaar voor pre-download met Xbox Game Pass

Ondanks de hectiek van juli en begin augustus wilde Xbox Game Boss het daar niet bij laten. Service-abonnees kunnen binnenkort genieten van Syconats 2 en het nu downloaden om zich voor te bereiden op T-Day!

Installeer Syconats 2 . vooraf

Rasputin Aquato, ook bekend als “Ross”, een stoere, getalenteerde en getalenteerde acrobaat van middelbare leeftijd, heeft de droom van zijn leven vervuld: lid worden van de International Mental Intelligence Organization genaamd Psychonates! Maar niet alles in de media is rooskleurig. Hun leider is niet meer dezelfde sinds hij werd gered van ontvoering, en erger nog, er ligt een mol op de loer in hun gelederen.

Temidden van verbazingwekkende missies en mysterieuze plots, is Psychonats 2 een theatraal avonturenspel in filmische stijl dat de mentale kracht van maatwerk biedt. Psychonats 2 is een overloop van gevaar, spanning en gelach, een reis in de hoofden van bondgenoten maar ook in de hoofden van Russische vijanden met als doel een gevaarlijk en oneerlijk medium te verslaan.

Xbox One en Xbox Series X | S-spelers, je kunt nu beginnen met het downloaden van Syconats 2. 28,50 GB moet worden gereserveerd op Xbox Series X op de releasedag van de game op 25 augustus. Om het te installeren, is niets eenvoudiger, ga gewoon naar het tabblad Xbox Game Boss en selecteer de game om het proces te starten.

Verwen 2 in de Microsoft Store

READ  U kunt de SM Biker's Manual gratis downloaden
Written By
More from Eda Greene

TPA introduceert verbeterde 5G- en 4G-service, waarmee reizigers binnen enkele seconden volledige films kunnen downloaden

TPA lanceert een ultrasnelle 5G-service Catherine Hawley vertelt het ons Tampa, Florida....
Read More

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *