Er is nu een nieuwe versie van Android Auto beschikbaar met meer mysterieuze verbeteringen

Google heeft zojuist een nieuwe versie van Android Auto uitgebracht, maar volgens de typische aanpak van het bedrijf is er geen wijziging doorgevoerd, wat betekent dat gebruikers zelf zullen moeten zien wat er verbeterd is.

Daarom is Android Auto 6.4 nu voor iedereen beschikbaar om te downloaden, hoewel het erg belangrijk is om in gedachten te houden dat de lancering via de Google Play Store geleidelijk plaatsvindt en dat de nieuwe versie misschien nog niet voor alle gebruikers verschijnt.

Als u niet wilt wachten tot de nieuwe versie wordt gelanceerd in de Google Play Store bij u in de buurt, kunt u het zelfstandige Android Auto APK-installatieprogramma hier downloaden. bladzijde Vandaar de handmatige update naar de laatste versie.

Google heeft de laatste tijd gewerkt aan een aantal belangrijke verbeteringen aan Android Auto, en er is een mogelijkheid voor versie 6.4 om de ontwikkeling op dit gebied voort te zetten.

Een van de langverwachte functies van Android Auto is bijvoorbeeld de probleemoplosser voor verbindingen die voor het eerst werd opgemerkt in versie 6.3. Zoals je normaal gesproken van een probleemoplosser zou verwachten, is het doel van deze functie specifiek om gebruikers te helpen bij het oplossen van verbindingsproblemen, en zoals Android Auto-gebruikers zeker weten, gebeurt dit veel in een auto.

De probleemoplosser kan niet alleen aanbevelingen doen wanneer verbindingsproblemen worden gedetecteerd, maar hij zal ook ontdekken wanneer een kabel van lage kwaliteit wordt gebruikt, en gebruikers dus vragen om het snoer te vervangen. Slechte kabels zijn een van de meest voorkomende problemen met Android Auto, dus we hopen dat deze probleemoplosser gebruikers een stabielere en betrouwbaardere ervaring in de auto biedt.

READ  2022 Mercedes-AMG GT 4-deurs verzoet met nieuwe cabine, speciaal frame

Op dit moment is er geen vaste tijd om de verwachte opstarttijd voor deze functie te bereiken, aangezien Google duidelijk de tijd neemt om deze te ontwikkelen. Gewoonlijk brengt het bedrijf deze software-updates uit, zoals de nieuwe versie die we vandaag krijgen, specifiek om een ​​reeks problemen op te lossen, hoewel het, zoals u kunt zien, aan gebruikers is om er elke keer achter te komen wat er is opgelost.

Written By
More from Lesley Curry

Terry Bogard heeft The King of Fighters 15 aangekondigd als het laatste lid van Team Fatal Fury

SNK zet haar nieuwe traditie voort door elke week 15 nieuwe King...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *