Weekend pc-speldeals: een andere optie om te vervullen en Devolver te raken voor de grabbelton

Weekend computerspelshows Hier worden de populairste gamingdeals van over het hele internet elke week op één plek samengebracht voor jouw consumptie. Dus leun achterover, ontspan en blijf bij uw portemonnee.

deze week , Moge een bescheiden keuze Games hebben een nieuwe reeks games geïntroduceerd om uit te kiezen. Hieronder vind je 12 games die deze maand klaar zijn om te pakken, evenals links naar de Steam-winkelpagina’s voor meer informatie:

Houd hier rekening mee als u een ray-tracing GPU heeft Verplaatsing van de metro Nu verbeterde versie met vaste beelden. Aangezien dit een gratis update is, heb je er ook toegang toe, samen met het basisspel dat in dit pakket wordt geleverd.

Als u drie van de bovengenoemde titels kiest, kost u $ 14,99 als onderdeel van de Humble Choice Basic-categorie, terwijl u voor negen games $ 19,99 kost. Bovendien kunnen degenen die nog steeds actieve oude maandelijkse abonnementen hebben, in plaats daarvan 10 games krijgen voor $ 12,99.

Deze specifieke set games is tot 1 juni verkrijgbaar met een Choice-abonnement. Het biedt leden ook toegang tot Humble Trove voor DRM-vrije games en 20% extra korting op items die worden verkocht in Humble Store.

Pine is gratis verkrijgbaar in de Epic Games-winkel

Epic distribueert deze week weer gratis games. Kom op dit moment is Een kopie van Pijnboom, Dat het premium-inhoudspakket vervangt voor een gratis te spelen titel Idle Heroes of Forgotten Realms Van vorige upgrade.

Pijnboom Het is een indie-avonturenspel dat zich afspeelt in een simulatiewereld waar verschillende stammen en niet-speelbare personages hun taken blijven vervullen, zelfs zonder tussenkomst van de speler. Uiteindelijk is het doel om een ​​geschikte plek te vinden voor een menselijke nederzetting in deze wereld waar de mens niet bovenaan de voedselketen staat.

READ  De Monster Hunter Rise pc-poort komt begin 2022

De volgende Payne Epic blijft in de freebie-slot en bereidt zich voor om een ​​kopie van het Lion lied De volledige versie claimt gratis vanaf 13 mei.

Gratis evenementen

Gratis weekenden op Steam

Twee ervaren indiegames vullen dit weekend de ruimte voor gratis evenementen. Beide zijn tot 10 mei gratis te spelen via Steam.

Wat komt er als eerste aan Primitive Carnage: Extinction, Een multiplayer-game die in 2015 is uitgebracht waarin dinosauriërs in botsing komen met een menselijk huurlingenteam. Daarna kun je gaan ijsvissen bij deze titel die in 2016 werd gelanceerd IJsmeren. Het biedt zowel sandbox-modus voor één speler als multiplayer-modi, met aanpasbare jachtuitrusting, klassen, VR-ondersteuning en meer om je onderdompeling te vergroten.

Goede deals

Als je dit weekend in de stapel grote deals springt, zul je er nogal wat tegenkomen Digitale achterkant– liedjes gepost, Beveel en heers De verkoop en veel van de resterende kortingen op anime-games van de Golden Week-specials van vorige week lopen deze keer vol. Hier zijn de hoogtepunten:

DRM-vrije kwaliteit

De deals die dit weekend uit de GOG-winkel komen, zijn vol Werk ervaringenEn de Retro shooters, En de Poolse studio gemaakt De spellen zijn allemaal DRM-vrij. Bekijk de hoogtepunten hieronder:

Houd er rekening mee dat de beschikbaarheid en prijzen voor sommige deals per regio kunnen verschillen.


Dit is onze keuze uit de pc-gamingdeals van dit weekend, en we hopen dat sommigen van jullie genoeg terughoudendheid hebben om niet te blijven bijdragen aan de steeds groter wordende achterstand. Zoals altijd staat er een overweldigend aantal andere deals klaar en wacht je overal op de intranetten en in de services waarop je je kunt abonneren als je ze kamt, dus houd je ogen hiervoor open en geniet van een geweldig weekend.

READ  De beste Halloween-deals voor de pc

Written By
More from Max Mcgee

Vodeo ‘Beast Breaker’-games komen deze zomer naar de pc en schakelen over

Maak je klaar om de dodelijkste flipperkast te spelen – de eerste...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *