Er komen meer Yakuza-games naar de Xbox Game Pass

Sega kondigt aan dat er begin volgend jaar meer Yakuza-games naar de Xbox Game Pass komen, inclusief enkele klassiekers uit de serie.

In aansluiting op Yakuza: Like A Dragon’s poort van de volgende generatie een getimede exclusieve op de Xbox Series X worden, lijkt het erop dat Microsoft ernaar heeft gekeken Yakuza een groot deel van het Xbox-merk brengen Yakuza 0, Yakuza Kiwami, en Yakuza Kiwami 2 naar Game Pass dit jaar. Nu lijkt het erop dat het bedrijf op zoek is naar nog meer van de iconische Japanse serie voor spelers op de service, waarbij Microsoft aankondigt dat nog vier iteraties van de franchise de komende maanden op Game Pass zullen verschijnen.

Precies zijn, Yakuza 3, 4, 5, en 6: The Song of Life zullen begin volgend jaar allemaal hun debuut maken, wat betekent dat degenen die de lange en uitgebreide geschiedenis van de franchise willen inhalen voordat ze gaan spelen Net als een draak hebben elke eerdere toegang tot hun beschikking op Game Pass. Wat betreft wanneer precies de games de abonnementsservice zullen bereiken, De Yakuza Remastered-collectie – welke bundels Yakuza 3, 4, en 5 samen – wordt gelanceerd op 28 januari 2021, terwijl Yakuza 6: The Song of Life debuteert op 25 maart.

VERWANT: Er wordt bevestigd dat een nieuw Yakuza-spel al in ontwikkeling is

Voor degenen die nog nooit de baanbrekende Japanse actie-avonturenspellen hebben gespeeld, volgen ze Kiryu Kazuma, een gerespecteerde ex-yakuza die vaak recht doet aan boosdoeners van de criminele onderwereld. De serie staat bekend om zijn over-the-top actie, belachelijke humor en waanzinnige verhalen, aangezien Kiryu’s avonturen vaak een wending nemen voor het vreemde terwijl hij vecht tegen ninja’s, geheim agenten en volwassen mannen in luiers. Gedurende Yakuza 3, 4, en 5 krijgen spelers toegang tot enkele van de meest iconische verhalen van het personage, voordat ze zijn saga afronden Yakuza 6: The Song of Life.

Hoewel de zevende canonieke hoofdregel het einde markeerde van Kiryu’s stint als hoofdpersoon van de serie, Yakuza: Like a Dragon fungeerde als een soft-reboot. Nieuwe lead Ichiban Kasuga nam het over als de belangrijkste held van de franchise, terwijl de gameplay drastisch veranderde, waarbij de ‘beat em up’-gevechten van de vorige games werden verwisseld voor een turn-based, RPG-gerichte stijl. Dat gezegd hebbende, gaan de wereld, de personages en het overkoepelende verhaal van Kiryu’s run als hoofdrolspeler verder Als een draak, dus degenen die in Kasuga’s next-gen verhaal willen duiken, zullen zeker iets te winnen hebben bij het ervaren van de klassieke titels wanneer ze op Game Pass klikken.

READ  Feds nemen Xbox over, elektronica van een man uit West Springfield die veroordeeld is in een zaak van seksueel misbruik van kinderen

Buiten Yakuza, Xbox Game Pass biedt momenteel een enorm scala aan titels om spelers tevreden mee te houden Controle, Doom Eternal, en Hebzucht allemaal onlangs toegevoegd aan de service. Microsoft heeft zelfs een deal gesloten met EA om ervoor te zorgen dat spelers veel kunnen genieten van deze feestdagen, inclusief Star Wars Jedi: Fallen Order, Fifa 20, Battlefield V, en De Sims 4. Yakuza zal weer een solide aanvulling zijn op de service die zeker een toestroom van nieuwe fans naar de geliefde serie zal verwelkomen.

MEER: Yakuza: Like a Dragon Review

blonde versie van v cyberpunk 2077

Cyberpunk 2077 heeft een zeer ongepaste fout


Over de auteur

Written By
More from Vanessa Hale

Starfield zou in 2021 gelanceerd kunnen worden – en is exclusief voor Xbox Series X.

Xbox Series X zou dit jaar een geweldige exclusieve game kunnen hebben...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *