Er wordt gezegd dat er een Wu-Tang Clan fantasy role-playing game in de maak is

Een nieuwe fantasy third-person RPG van de Wu-Tang Clan werkt vermoedelijk voor Microsoft en de nieuwe ontwikkelaar Brass Lion Entertainment, waaronder veteranen van BioWare en Bethesda. Er wordt gezegd dat de nieuwe titel gebaseerd zal zijn op “Wu-Tang Clan lore” en dat de band ook de soundtrack zal maken.

Dit is volgens journalist Jes Corden, die zei in de laatste aflevering van ” Xbox Two-podcast (Bedankt VGC) dat hij voor het eerst hoorde over de Wu-Tang RPG in juli – blijkbaar met de codenaam “Shaolin”, mogelijk in verwijzing naar de rivaliteit tussen Shaolin-vechtsportstijlen en Wu-Tang, die al in Nvidia GeForce Now-games in september lekte.

Corden zegt dat de game “de kennis van de Wu-Tang Clan gebruikt” en dat het een “fantasy third-person actiegame is over melee-gevechten”, met co-op voor vier spelers en een “robuuste campagne” met “enkele tientallen uren” van gameplay, buit, seizoensinhoud en kruip Naar kerkers en eindspelinhoud — waarbij Corden een duidelijke vergelijking maakt met Minecraft Dungeons, hoewel hij er vrij zeker van is dat het geen isometrisch spel is zoals Diablo.

Ondersteuning door Jeff Group Report van GamesBeat door Jess Corden In zijn eigen show, hoewel het niet meer zegt dan een bevestiging dat het geen remake is van de spin-off van Mortal Kombat Shaolin Monks. Brass Lion Entertainment-website Er staat dat er een “niet-uitgebrachte actie-RPG-game” draait, dus het zou Wu-Tang kunnen zijn.

Corden voegt er ook aan toe dat Shaolin “te vroeg” in ontwikkeling is, dus verwacht er voorlopig niet van te horen. Dit rapport komt op de hielen van zowel Corden als Groupe, die onthullen dat Microsoft ook werkt aan een “cloud-native MMO”, die ervaring wil opdoen om te helpen met zijn samenwerking met Hideo Kojima.

READ  Microsoft Flight Simulator krijgt competitieve multiplayer-races

{“Scheme”: {“page: {“content”: {“title: “Wu-Tang Clan fantasy role-playing game zou in de maak zijn”; “genre”: “news”; “category”: ” minecraft” – kerkers “}, “gebruiker”: {“loginstatus”: false}, “game”: {” publisher “:” Mojang “,” genre “:” RPG “,” title “:” Minecraft Dungeons “,” genres “:[“RPG”]}}}}

Written By
More from Max Mcgee
Deze Final Fantasy XIV-anime is geweldig, echt en erg kort
Final Fantasy XIV is inderdaad een grotendeels realistische MMORPG voor fans van...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *