Er zijn nog 5 games toegevoegd aan Xbox Game Pass

We hebben zojuist een bevestiging ontvangen van gratis Xbox-titels die worden gedistribueerd via Xbox Games With Gold gepland voor juliEn we hebben al gezien dat de kracht van Xbox Game Pass de afgelopen maand tal van nieuwe titels aan de service heeft toegevoegd, maar vandaag zijn er nog 5 games toegevoegd aan Xbox Game Pass – en ten minste één van die games is de bekroonde Corker .

heet op hakken Add Need For Speed ​​Hot Pursuit Remastered en meer Nog maar een paar dagen geleden hebben Xbox Game Pass-spelers nu gratis toegang tot nog vijf titels, waaronder Limbo, Immortal Realms: Vampire Wars, Gang Beasts en Banjo-Kazooie: Nuts & Bolts en Bug Fables die vandaag beschikbaar zijn om te spelen .

waarschijnlijk voorgeborchte En het is de grootste naam hier, aangezien het een hele reeks prijzen heeft gewonnen sinds het voor het eerst werd uitgebracht in 2010. Gemaakt door Playdead – en zij staan ​​ook achter Thuis goed ontvangen – Limbo is een van die titels die je moet spelen; Een spel dat je van het eerste tot het laatste moment zal verleiden, voordat je met meer vragen achterblijft dan je ooit had kunnen bedenken.

Een game die je normaal gesproken £ 7,99 zou kosten om te downloaden, en met gratis spelen via Xbox Game Pass, is er absoluut geen reden waarom je het verhaal van deze kleine jongen niet meteen zou moeten proberen.

Maar uit het diepe en donkere worden we ook gek met de nieuwste toevoegingen aan Xbox Game Pass, vooral in de vorm van waanzinnige multiplayer-razernij. monster bende Terwijl jij en je vrienden – of vreemden als je wilt – vechten voor het opscheppen van Beef City. Met een hele reeks aanpassingen en een aantal serieus leuke komische gevechten, is Gang Beasts daar als een van die must-haves.

READ  Anodyne 2: Return to Dust komt op 18 februari naar PS5, Xbox Series, PS4, Xbox One, Switch en pc

Het wordt beter, ook al wordt het mooi in de vergelijking gegooid Banjo-Kazooie: moeren en boutenZoals de Banjo-Kazooie-wereld ziet, heb je de kans gekregen om je eigen voertuigen te maken om de beroemde Jiggy-uitdagingen aan te gaan zoals je wilt. Het is misschien niet de meest populaire titel van Banjo, maar het is waarschijnlijk wel een van de meest innovatieve.

Het voltooien van de nieuwste verzameling Xbox Game Pass-add-ons is een leuk klein avontuur Insect Tales: Het Eeuwige Zaad, terwijl donkerder (donkerder), Immortal Realms: Vampire Wars Voegt exposure toe voor mensen die op zoek zijn naar een strategische oplossing. Deze twee kunnen worden gezien als de vulling van de solide Game Pass-sandwich als juli van start gaat, maar ze leveren nog steeds een behoorlijke speeltijd.

Het beste van deze 5 add-ons is dat alles behalve Nuts & Bolts speelbaar is op Xbox One of Xbox Series X | S, pc of via de cloud op je mobiele apparaat, met Banjo’s enige “beperkte” avontuur – en we gebruiken dat woord losjes – alleen in de cloud.

Maar de vraag is, welke van deze games ga je als eerste spelen nadat ze die stap hebben gezet en zijn toegevoegd aan Xbox Game Pass? Laat het ons weten in de reacties hieronder.

Written By
More from Vanessa Hale
De Firebase Z Cold War Zombies-kaart kan voor veel Xbox-spelers niet worden afgespeeld
Black Ops Cold War heeft de iconische Express-map van Black Ops 2...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *