Er zijn prachtige handgeschreven instructies gevonden in de kist van een oud computerspel

Jongere lezers zullen dingen als walkthroughs op YouTube, of zelfs sites zoals GameFAQ’s, als vanzelfsprekend beschouwen, maar oude bazen zullen zich de dagen herinneren dat het hard werken was om hun weg door een videogame te vinden. Wat zo kan zijn, in zeldzame gevallen zoals deze Mooi werk.

Reddit-gebruiker Vadermeer was onlangs op bezoek bij het Leger des Heils in de omgeving van Seattle toen ze een doosversie van het avonturenspel tegenkwamen Frankenstein: Door de ogen van een beestHij is misschien het best bekend vanwege het feit dat hij in Tim Curry speelde als dokter Frankenstein.

Toen ze het kochten en mee naar huis namen, ontdekten ze dat er in de doos niet alleen een exemplaar van het spel zat, maar ook een paar Fantastisch Handgeschreven notities leiden de speler door het spel, meestal geschreven in tekst maar ook met enkele begeleidende diagrammen.

Het is grappig hoe iets dat in het midden van de jaren 90 is geschreven, slechts een paar noten, er anno 2021 bijna uit kan zien als een heilige religieuze tekst, maar dit is de verschuiving geweest in de manier waarop we deze dingen vinden (en hoe ons handschrift massaal is verplaatst). Dit is een heilige tekst die niet ver van de waarheid is. Als je probeert te eindigen Frankenstein: Door de ogen van een beest, hoogstens.

En hoewel het misschien een beetje saai lijkt om een ​​visueel spel in zulke tekstvermoeiende bewoordingen te beschrijven, zo was het destijds! Ik herinner me dat mijn vrienden en ik als kinderen Lucasarts-avonturenspellen probeerden te spelen, en de enige manier waarop we het ooit zouden kunnen afmaken, was door andere mensen aan de telefoon te bellen en ze daar te laten zitten en tegen je te zeggen ‘ok dan jij gebruik het ding op dit ding dan moet je hier gaan dan doe je dat ding ‘de hele tijd dat ik daar heb gezeten’ Fel Notities nemen.

vadermeer was zo vriendelijk om de hele walkthrough te scannen en te uploaden naar archief.org, zodat je het hieronder kunt lezen of als het insluiten niet werkt, Ga in plaats daarvan hierheen.

READ  Xbox Black Friday-deals: Sea of ​​Thieves, Watch Dogs: Legion en meer
Written By
More from Max Mcgee

Wat te verwachten • Eurogamer.net

Waar je de beste koopjes vindt op Xbox One-consoles, Game Pass en...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *