Minimum, aanbevolen, hoog en ultra

De indrukwekkende beelden van Cyberpunk 2077 vereisen krachtige pc-componenten. Hier is alles wat u moet weten over de systeemvereisten van de game.

De indrukwekkende graphics van Cyberpunk 2077 brengen een aantal forse pc-vereisten met zich mee, dus fans die hun systemen niet hebben bijgewerkt, willen misschien de officiële spec-aanbevelingen van ontwikkelaar CD Projekt Red bekijken. De ontwikkelaar heeft gedetailleerd aangekondigd Cyberpunk 2077 systeemvereisten voor meerdere grafische instellingen, die u hieronder allemaal kunt vinden.

Cyberpunk 2077 bevat een gedetailleerde wereld die volgens trailers is bevolkt door meer NPC’s en objecten dan in de meeste andere videogames. Cyberpunk 2077‘s PS5-gameplay toonde duidelijke verbeteringen ten opzichte van PS4 Pro, met meer reflecterende weerseffecten en betere verlichting. Het is duidelijk dat de kracht en modulariteit van pc-gaming het potentieel geeft om nog betere graphics weer te geven dan de PlayStation 5, maar alleen als spelers hoogwaardige componenten hebben om te ontmoeten Cyberpunk 2077‘s output.

Blijf scrollen om te blijven lezen
Klik op de onderstaande knop om dit artikel in snelle weergave te starten.

Verwant: Cyberpunk 2077 per ongeluk vroeg verkocht door Best Buy

Anticiperend op de steile systeemvereisten van de game, onthulde CD Projekt Red een update Cyberpunk 2077 spec aanbevelingen voor de releasedatum van december. PC-bouwers moeten er rekening mee houden dat, volgens een CDPR-communitymanager, Cyberpunk ondersteunt geen ray tracing op de nieuwste AMD grafische kaarten bij de release, maar de ontwikkelaar werkt samen met AMD om ze na de lancering te integreren.

Cyberpunk 2077 Officiële pc-specificatievereisten (minimum tot ultra)

De officiële Cyberpunk 2077 systeemvereisten van CD Projekt Red is hierboven te zien. De blauwe vakken geven aanbevelingen aan op verschillende niveaus met ray tracing uitgeschakeld, terwijl de groene vakken de verhoogde werklast van ray tracing verklaren. Spelers hebben minimaal 8 GB RAM, een Intel Core i5-3570K of AMD FX-8310 processor, een GTX 780 of Radeon RX 470 GPU en 3 GB VRAM nodig (met raytracing uitgeschakeld).

CyberpunkDe minimumvereisten zijn gemaakt met lage instellingen en 1080p-resolutie in gedachten, terwijl de aanbevolen vereisten zijn gemaakt voor hoge instellingen en 1080p-resolutie. Bij High en hoger zouden spelers de Ultra-instellingen en een resolutie van 1440p of 4K moeten kunnen gebruiken. CDPR merkte op dat het mogelijk is dat kopieën in dozen worden weergegeven Cyberpunk 2077‘s systeemvereisten onjuist, aangezien ze eind november daarna werden bijgewerkt Cyberpunk 2077 ging goud.

Met Cyberpunk 2077 waarschijnlijk geen nieuwe vertraging, zouden deze specificaties van toepassing moeten zijn op degenen die op pc spelen. Fans die het meeste uit het grafische potentieel van de game willen halen, moeten goed op deze aanbevelingen letten. Alle problemen die spelers ondervinden als ze aan deze vereisten voldoen, maar nog steeds problemen hebben, kunnen worden gemeld bij de CDPR-functionaris Cyberpunk 2077 Technische ondersteuning forum, waar gebruikers veelvoorkomende problemen en oplossingen kunnen delen.

De volgende: Cyberpunk 2077 Dev vraagt ​​spelers om verhaal en gameplay niet te bederven tot de lancering

Cyberpunk 2077 wordt op 10 december 2020 uitgebracht voor PlayStation 4, PlayStation 5, pc, Stadia, Xbox One en Xbox Series X | S.

Thor en Hulk in Ragnarok

Mark Ruffalo deelt telefoonnota die Avengers bederft: Infinity War


Over de auteur

READ  Een nieuwe Anthem-update plaagt belangrijke Javelin-ontwerpwijzigingen
Written By
More from Max Mcgee

Tot de gratis games van Epic van volgende week behoort Elite Dangerous

Als je nog niet in een van de grootste moet springen ruimte...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *