ESPN’s FPI voorspelt elke Tennessee-game in 2020

Het voetbal in Tennessee begint zijn seizoen 2020 op 26 september en begint zijn SEC-schema voor 10 wedstrijden met een wedstrijd in South Carolina. De Vols spelen hun oorspronkelijk geplande matchups voor 2020, terwijl ze een roadtrip naar Auburn en een thuiswedstrijd tegen Texas A&M toevoegen.

Het wordt de tweede reis van de Vols naar Auburn in de afgelopen drie jaar en de eerste keer dat de Aggies het Neyland Stadium bezoeken.

ESPN gebruikte zijn Voetbal Power Index statistiek om de kansen van Tennessee in elke wedstrijd te voorspellen

26 september: in South Carolina

(Randy Sartin-USA TODAY Sports)

De Vols openen het seizoen in de Gamecocks terwijl Will Muschamp lijkt te herstellen van een 4-8-campagne en wraak te nemen op de 41-21-nederlaag van vorig seizoen in Neyland Stadium.

Voorspelde winnaar: South Carolina

Kansen van Tennessee om te winnen: 43%

3 oktober: vs Missouri

Ty Chandler Tennessee Vols (Denny Medley-USA TODAY Sports)

De eerste thuiswedstrijd van 2020 zal Eli Drinkiwitz verwelkomen als de eerstejaars hoofdcoach van de Tigers, in slechts zijn tweede wedstrijd die de leiding heeft. Tennessee is 3-5 tegen Missouri sinds de Tigers in 2012 in de SEC kwamen, en 1-3 in Neyland Stadium.

Voorspelde winnaar: Tennessee

De kansen van Tennessee om te winnen: 71,9%

10 oktober: in Georgië

1 okt. 2016; Athens, GA, VS; De brede ontvanger Jauan Jennings (15) van de Vrijwilligers van Tennessee vangt een spel winnende touchdown pas voor de veiligheid Dominick Sanders (24) van Georgia Bulldogs op het laatste spel op het spel tijdens het vierde kwartaal in Sanford Stadium. Tennessee versloeg Georgië met 34-31. Verplicht krediet: Dale Zanine-USA TODAY Sports

Tennessee heeft niet meer gewonnen in Athene sinds 2016, toen Joshua Dobbs in de laatste seconden contact maakte met Jauan Jennings op een weesgegroet. Deze match-up wordt veel eerder dan normaal gespeeld, omdat de Vols proberen de talentenkloof tegen hun SEC East-rivalen te dichten. ESPN’s FPI gelooft niet dat Tennessee dat gat voldoende gedicht is, waardoor Georgië een hoog percentage kans heeft om te winnen.

Voorspelde winnaar: Georgië

Kansen van Tennessee om te winnen: 8,8%

17 oktober: vs Kentucky

9 nov.2019; Lexington, KY, VS; Tennessee Volunteers linebacker Darrell Taylor (19) viert tijdens de wedstrijd tegen de Kentucky Wildcats in de tweede helft op Kroger Field. Verplicht krediet: Mark Zerof-USA TODAY Sports

Drie decennia zijn voorbijgegaan sinds de Wildcats voor het laatst de Vols thuis in 1984 versloegen. De ploeg van Mark Stoops keert terug quarterback Terry Wilson samen met een gierige Kentucky-verdediging, deze zou een close finish kunnen zijn.

Voorspelde winnaar: Tennessee

Kansen van Tennessee om te winnen: 54,7%

24 oktober: vs Alabama

20 okt.2018; Knoxville, TN, VS; Alabama Crimson Tide loopt terug Najee Harris (22) neemt een hand af van quarterback Jalen Hurts (2) terwijl Tennessee Volunteers linebacker Daniel Bituli (35) verdediging speelt in het Neyland Stadium. Alabama versloeg de Vols 58-21. Verplicht krediet: Bryan Lynn-USA TODAY Sports

Deze rivaliteit is ongelooflijk scheef geweest in het voordeel van de Crimson Tide sinds het Nick Saban-tijdperk in 2007 begon. Alabama zal Knoxville binnenkomen op de derde zaterdag van oktober als de grote favorieten.

Voorspelde winnaar: Alabama

Kansen van Tennessee om te winnen: 8.9%

7 november: in Arkansas

12 nov. 2011; Fayetteville, AR, VS; De brede ontvanger van Tennessee Volunteers Da’Rick Rogers (21) wordt neergehaald door Arkansas Razorbacks liinebacker Alonzo Highsmith (45) en cornerback Greg Gatson (28) tijdens de eerste helft in Donald W. Reynolds Razorback Stadium. Verplicht krediet: Beth Hall-USA TODAY Sports

Voormalig Tennessee-assistent Sam Pittman is de nieuwe hoofdtrainer in Fayetteville, na een vreselijk 2-10 seizoen 2019 onder Chad Morris. Hoewel de Razorbacks de Vols zullen hosten, zullen ze dit seizoen geen favoriet zijn in veel games die ze spelen.

Voorspelde winnaar: Tennessee

De kansen van Tennessee om te winnen: 61,7%

14 november versus Texas A&M

8 okt.2016; College Station, TX, VS; Vrijwilligers van Tennessee die Alvin Kamara (6) en Texas A&M Aggies verdedigen tegen Armani Watts (23) in actie tijdens de wedstrijd op Kyle Field. De Aggies verslaan de vrijwilligers 45-38 in overuren. Verplicht krediet: Jerome Miron-USA TODAY Sports

Jimbo Fisher brengt de Aggies voor de eerste keer ooit in deze matchup naar Neyland Stadium. Texas A&M zal naar verwachting een stap voorwaarts zetten in Fisher’s derde seizoen, en de FPI gelooft dat Texas A&M Tennessee zal verslaan.

Voorspelde winnaar: Texas A&M

Kansen in Tennessee om te winnen: 31,7%

21 november: in Auburn

13 okt.2018; Auburn, AL, VS; Tennessee Volunteers running back Tim Jordan (9) wordt aangepakt door Auburn Tigers verdedigers Jeremiah Dinson (20), Daniel Thomas (24) en Noah Igbinoghene (4) tijdens het tweede kwartaal in Jordan-Hare Stadium. Verplicht krediet: John Reed-USA TODAY Sports

Het voelt alsof Jeremy Pruitt gisteren zijn eerste kenmerkende overwinning behaalde in Auburn in 2018, met uitstekende coachingprestaties tegen Gus Malzahn. De Vols hebben echter geen voorkeur in deze, omdat ze naar verwachting hun tweede reis naar The Plains in drie seizoenen zullen verliezen.

Voorspelde winnaar: Tennessee

Kansen in Tennessee om te winnen: 12%

28 november: bij Vanderbilt

24 november 2018; Nashville, TN, VS; Vanderbilt Commodores brede ontvanger Amir Abdur-Rahman (87) vangt een touchdown pass achter dekking door Tennessee Volunteers verdedigende rug Baylen Buchanan (28) tijdens de tweede helft in Vanderbilt Stadium. Verplicht krediet: Christopher Hanewinckel-USA TODAY Sports

Hoewel UT eindelijk zijn dominantie over Vanderbilt in 2019 kon herwinnen met een overwinning, hebben de Vols sinds 2014 niet gewonnen in Nashville. Tennessee is de overweldigende favoriet om een ​​Vandy-team te verslaan dat bezaaid is met vraagtekens.

Voorspelde winnaar: Tennessee

Kansen van Tennessee om te winnen: 79,6%

5 december: versus Florida

GAINESVILLE, FL – 1 DECEMBER: Tailback Travis Stephens # 34 van de University of Tennessee Volunteers draagt ​​de bal tegen de University of Florida Gators tijdens de SEC-wedstrijd op Florida Field in Gainesville, Florida op 1 december 2001. Tennessee versloeg Florida 34-32 . (Foto door Andy Lyons / Getty Images)

2020 zal Tennessee-fans herinneren aan 2001 in termen van de match-up in Florida, aangezien de Vols het jaar zullen eindigen tegen de Gators voor de eerste keer sinds de campagne van 2001 werd beïnvloed door 11 september.

Volgens de FPI zal dit resultaat heel anders zijn dan de overwinning in Tennessee in 2001.

Voorspelde winnaar: Florida

De kansen van Tennessee om te winnen: 24,5%

READ  Call of Duty let op: Warframe verkleint de installatiegrootte met maximaal 15 GB
More from Madison Garrett

Webshop-wachtwoorden zijn niet langer vereist door de PiM-app

Veilig inloggen op webwinkels zonder allerlei wachtwoorden te hoeven onthouden, dat is...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *