Nuttige details voor thuisvoetbalwedstrijden van Marshall dit seizoen

25 augustus 2020

HUNTINGTON, W.Va. – Een plan ingediend door de Marshall University Athletic Department en goedgekeurd door lokale, nationale en schoolgezondheidsfunctionarissen zal fans toelaten dit voetbalseizoen in het Joan C. Edwards Stadium te komen, kondigde de school dinsdag aan.

Het plan bevat belangrijke wijzigingen om de richtlijnen voor sociale afstanden te volgen en de gezondheid en veiligheid van alle toeschouwers te waarborgen. Te beginnen met de seizoensopener op zaterdag 5 september tegen Oost-Kentucky, om te voldoen aan de richtlijnen voor sociale afstand, zal de stadioncapaciteit worden verminderd. De stoelen van seizoenskaarthouders worden verplaatst naar het hele Joan C. Edwards Stadium.

Alle aanwezigen zijn verplicht om alle geldende veiligheidsprotocollen te volgen tijdens hun aanwezigheid. Deze omvatten het dragen van maskers, sociale afstand nemen, in de rij staan ​​en bewegwijzering. Correct gedragen maskers zijn te allen tijde vereist in het stadion. Personen die zich niet aan een van de geldende veiligheidsprotocollen houden, worden niet toegelaten tot de locatie. Als een persoon is toegelaten en deze protocollen niet volgt, kan het zijn dat hij / zij het stadion moet verlaten.

Bovendien is er geen terugkeer meer binnen het stadion en geen bumperkleven, hoewel bumperkleven kan worden herzien als de richtlijnen worden versoepeld.

Hieronder staan ​​relevante vragen en antwoorden met betrekking tot richtlijnen die zijn opgesteld voor een veilige gameday-ervaring in 2020:

HUISSCHEMA

V: Wat is het thuisupdate-schema van Marshall Football voor 2020?

A: Marshall heeft zes thuiswedstrijden in een regulier seizoen van 10 wedstrijden: 5 september vs. Eastern Kentucky; 19 sept. Vs. Appalachian State; 3 oktober vs. Rice; 24 oktober vs. FAU; 14 november vs. Midden Tennessee; 21 november tegen Charlotte.

FAN AANWEZIGHEID / TICKETING

V: Zal ​​er in 2020 een verminderde capaciteit zijn in het Joan C. Edwards Stadium?

A: Ja. Een verminderde capaciteit beperkt het aantal deelnemers aan seizoenskaarthouders, studenten, families van spelers en bezoekende fans, met de mogelijkheid dat er beperkte tickets voor één spel beschikbaar zijn.

V: Betekent dit dat mijn stoellocaties kunnen worden gewijzigd voor het voetbalseizoen 2020?

A: Ja. De protocollen voor sociale afstand voor kaartjes en zitplaatsen zijn als volgt:

1. Geen groepen groter dan zes tickets in een groep zittend op de tribunes;

2. Terwijl u op de tribune zit, blijven de rijen voor en achter u leeg;

3. Terwijl u op de tribune zit, blijven de twee stoelen links en twee stoelen rechts van uw groep leeg.

NIEUWE STOELLOCATIES

V: Hoe kan ik mijn nieuwe stoellocatie vinden?

A: Houders van een abonnement kunnen hun zitplaats online vinden op HerdZone.com door in te loggen op uw account. Klik op Mijn account en vervolgens op Bestelgeschiedenis. Onder 2020 Football zie je het EKU-spel. Zodra u op EKU klikt, worden uw nieuwe stoellocaties vermeld. U kunt ook 800-THE-HERD bellen om uw nieuwe ticketlocaties te vinden.

TICKET DISTRIBUTIE

V: Hoe worden tickets verdeeld?

A: Game-tickets worden digitaal (op mobiele telefoons) verzonden en vijf dagen voor de gamedag via e-mail op hun telefoon naar de houders van een abonnement gestuurd. Tickets voor mobiele telefoons worden gescand bij de ingang van de poort die zich het dichtst bij het toegewezen zitgedeelte van de kaarthouder bevindt. Papieren tickets worden alleen uitgegeven in een noodsituatie. Voor hulp hierbij kunt u het Marshall Ticket Office bellen op 800-THE-HERD of de Big Green Scholarship Foundation (voor Big Green-leden) op 304-696-4661.

V: Wanneer ontvang ik een papieren exemplaar van abonnementen?

READ  Heroes War: Counterattack is nu beschikbaar voor mobiel

A: Houders van een abonnement ontvangen hun gametickets op nieuwe locaties via mobiele bezorging. Papieren tickets worden alleen in noodsituaties uitgegeven. Meer informatie over zitplaatsen, digitale tickets en het mobiele bezorgproces komt eraan.

SEIZOENKAARTJES / ENKELSPELKAARTJES

V: Kunnen er nog kaartjes worden gekocht voor het voetbalseizoen 2020?

A: Ja. Er kan de komende dagen een extra, beperkt aantal tickets beschikbaar zijn voor aankoop op basis van één game. Bel het Marshall Ticket Office of de Big Green voor informatie over beschikbare tickets.

V: Zijn er pasjes op het veld?

A: Nee. Volgens het beleid van de Conference USA is toegang tot het terrein beperkt tot student-atleten, coaches, uitzendploegen, erkende fotografen en evenementpersoneel.

V: Mogen studenten deelnemen?

A: Ja. Studenten worden toegelaten tot de studentenpoort – Gate F – op basis van wie het eerst komt, het eerst maalt. Zitplaatsen zijn beperkt. Studenten gaan naar Gate F en “tikken” in met hun ID. Er is geen kaartje vereist.

V: Kunnen houders van een abonnement hun zitplaats in 2019 behouden in 2021?

A: Ja.

GEZICHTSBEDEKKING / SOCIALE AFSTAND

V: Moet ik een masker dragen in het Joan C. Edwards Stadium?

A: Ja. Een gezichtsbedekking – een masker over het oor of een hoes – moet op de juiste manier worden gedragen door alle aanwezigen. Niemand wordt toegelaten zonder gezichtsbedekking. Het masker moet worden gedragen ALTIJD, ook in toeschouwersruimtes en de luchtsuites.

V: Wat zijn de voorzorgsmaatregelen voor sociale afstand die eenmaal in het stadion zullen worden genomen?

A: Richtlijnen voor sociale afstand worden gevolgd in de hal van het Joan C. Edwards Stadium. Er zullen handdesinfecterende stations zijn en verkopers zullen uit de hal worden verwijderd om ruimte te bieden om twee meter uit elkaar te blijven. De hal zal worden gemarkeerd voor concessielijnen en toiletten zullen één in- en uitgang hebben. Toiletten worden tijdens het spel schoongemaakt en ontsmet. Zoals gezegd, geen groepen groter dan zes tickets in een groep terwijl ze op de tribune zitten; Terwijl u op de tribune zit, blijven de rijen voor en achter u leeg; Terwijl u op de tribune zit, blijven de twee stoelen links en twee stoelen rechts van uw groep leeg.

V: Zijn liften en trappenhuizen open?

A: Ja, de liftcapaciteit is beperkt tot twee personen. Als een gezin (dat in hetzelfde huishouden woont) een lift gebruikt, mogen ze samen rijden. Het schoonmaakpersoneel reinigt de liften vóór de aftrap en tijdens de wedstrijd. Trappenhuizen naar de luchtsuites zullen beschikbaar zijn. Schoonmaakpersoneel zal leuningen schoonmaken voorafgaand aan de aftrap en tijdens het spel.

TAILGATING / PARKEREN

V: Is bumperkleven toegestaan ​​in de premium parkeerterreinen van Big Green (West, Oost, Softball, “A”, Church, Maple en Big Green Office-kavels?

A: Nee. Bumperkleven is op dit moment niet toegestaan, volgens gezondheidsfunctionarissen van de staat. Parkeerplaatsen gaan twee uur voor de aftrap open. Fans mogen niet rondhangen of verzamelen op de parkeerplaats. Bumperkleven kan het hele seizoen worden herzien als de richtlijnen worden versoepeld.

V: Krijgen Big Green-leden parkeerkaarten?

A: Big Green-leden die parkeerkaarten hebben gekocht voor het seizoen 2020, krijgen hun parkeerkaart uiterlijk op vrijdag 28 augustus toegestuurd.

STADION HERINNERING

V: Kan ik het stadion verlaten na binnenkomst en weer binnenkomen, zoals in voorgaande jaren?

A: Nee. In 2020 is er geen terugkeer naar het stadion. Zodra fans het stadion betreden, mogen ze het stadion niet verlaten en opnieuw betreden.

CONTACTGEGEVENS

V: Hoe kan ik het Marshall Athletics Ticket Office bereiken?

A: Het MU Ticket Office is te bereiken via e-mail op [email protected] of door 800-THE-HERD te bellen.

Vraag: Hoe kan ik de Big Green Scholarship Foundation bereiken?

A: The Big Green is te bereiken via e-mail op [email protected] of door te bellen naar 304-696-4661.

READ  Next Generation staat op nummer 1 op Google Play in Taiwan en Hong Kong, gevolgd door Apple App Store Nasdaq: GRVY
Written By
More from Vanessa Hale

Bekijk de eerste trailer voor The Witcher: Monster Slayer AR mobiele game

CD Projekt-dochter Spokko heeft vandaag aangekondigd dat het werkt aan een gratis...
Read More

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *