Essence of Crisis: Final Fantasy VII-reünie is blijkbaar meer dan een remaster, maar het is geen «complete remake»

Essence of Crisis: Final Fantasy VII-reünie is blijkbaar meer dan een remaster, maar het is geen «complete remake»
Foto: Square Enix

Mocht je nog niet opgezadeld zitten met een aantal geweldige RPG-ervaringen op Switch, dan brengt Square Enix deze winter ook een Action-RPG uit. Essence of Crisis: Final Fantasy VII-reünie op het hybride platform.

We hebben eerder gehoord hoe je verder gaat dan een remaster, maar hoe ver ga je? In een recent interview met Everyeye (vertaald door Nintendo Everything) ging game creative producer Tetsuya Nomura wat dieper in op de details.

Blijkbaar is het “heel ingewikkeld” om te definiëren, maar het is “veel meer dan alleen een remake” en geen volledige reproductie. De naam “Reunion” wordt gebruikt om het allemaal samen te binden:

“We hadden er gemengde gevoelens over, omdat we niet goed wisten hoe we het project het beste moesten omschrijven. Op een gegeven moment was er ook discussie over het een ‘remake’ of een ‘remake’ noemen. Ik denk dat het product dichter bij de definitie van een Remaster, want het is niet veranderd.” Het verhaal is absoluut en het is altijd hetzelfde spel.

Technisch gezien zijn de graphics echter volledig vernieuwd, zijn de modellen helemaal opnieuw gemaakt, zijn veel scènes die oorspronkelijk alleen gelokaliseerd waren, nu nagesynchroniseerd en is ook het vechtsysteem bijgewerkt. We weten nog steeds niet welke term het spel het beste beschrijft, daarom hebben we “reunion” gebruikt. Het is echt ingewikkeld, omdat het zoveel meer is dan een remake, maar tegelijkertijd geen volledige reproductie.”

Dus daar heb je het – het is een beetje van beide, maar gaat niet naar de hele arena in termen van een “complete remake”.

READ  Circuit Racer Top-down sterren naast schakelaar

De game belooft bijgewerkte 3D-modellen, volledige voice-overs en nieuwe muzikale arrangementen te bevatten. Als je niet helemaal bekend bent met deze versie, hij debuteerde in 2007 op PSP en is een voorloper van Final Fantasy VII Met Zack Fearer – Belangrijk personage in FFVII Legends:

“De manier waarop zijn verhaal is verweven met het lot van personages als Cloud, Aerith, Tifa en Sephiroth zal een blijvende indruk achterlaten.”

Kijk je uit naar deze volgende Switch-release? Vertel het ons hieronder.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *