Euro Truck Simulator 2-ontwikkelaars onthullen Heart of Russia DLC-inhoud, die na Iberia komt

Euro Truck Simulator 2 gaat naar Rusland. Nou ja, niet heel Rusland – dat is tenslotte veel te groot voor een enkele DLC. Ontwikkelaar SCS Software kondigde het downloadbare Heart of Russia aan, dat ons naar ‘Moskou en verder’ zal brengen, en hoewel de uitbreiding nog heel vroeg in ontwikkeling is, heeft de studio gezorgd voor een grootschalige visuele presentatie van nieuwe locaties.

“Om de verwachtingen te managen, is het belangrijk om onze ambitie voor het project uit te leggen”, aldus de ontwikkelaars Adverteren, Die ook een groot aantal schermen bevat. “Rusland is zo uitgestrekt dat we niet kunnen verwachten het hele land te omvatten, en we durven zelfs niet het hele Europese deel in één project te dekken. Ons huidige doel is om de top van de Wolga te bereiken, maar als je de Russische geografie kent, kan denken aan de rivier de Oka in plaats van aan de delen. Bijschrift uit Volga of Don “.

Het volume van de DLC zal uiteindelijk vergelijkbaar zijn met de vorige pakketten. Natuurlijk betekent de vertraging in Iberia DLC – die nu gepland staat voor april – ook de toekomstige productie van DLC verre van de goede weg. Het team dat in het hart van Rusland werkt, draait nog steeds op ware grootte, wat betekent dat de aankondiging van de releasedatum nog lang is, Lang dusver.

“Je kent ons al goed – we brengen alleen een nieuwe kaartuitbreiding uit als we denken dat het al klaar is, niet eerder!”

Er zijn nog meer truck- en simulatiegames terwijl u wacht op meer ETS2-ontwikkelingen.

READ  De nieuwste Windows 11-update is ondergang voor een langlopende gadget

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *