Lo-fi-remixen naar videogamemuziek is mijn nieuwe favoriet

Ik werk meestal niet met muziek – ik raak vaak afgeleid – maar onlangs, toen ik een beetje achtergrondmuziek nodig had, raakte ik geobsedeerd door lo-fi-mixen van YouTube-videogamemuziek.

Ze is al weg geregistreerd Ik luister soms naar videogamemuziek terwijl ik aan het werk ben, omdat a) ik een nerd ben, en (b) veel videogamemuziek eigenlijk is ontworpen als leuk achtergrondgeluid dat eindeloos kan ronddraaien zonder irritant te worden. Het zou niet zo leuk zijn om uren en uren in werelden door te brengen Pokemon Als de muziek tenslotte altijd op je gezicht en afleidend is. (Ik zal geven Pokemon Ruby En de SaffierTrompetten staken uit van vreugde Een pass hier.)

Het is dan ook logisch dat de eindeloze kwaliteit van het spelen van videogamemuziek, waarvan een groot deel in mijn hoofd brandde na dagen doorgebracht te hebben in virtuele werelden, goed mengt met de zachte elektronische geluiden van Lo-fi chillhop beats, Wat ik kan Ook Luister urenlang. Nu ben ik verslaafd.

Hier zijn enkele van de aanpassingen die ik aanbeveel.

Als je een fan bent Final Fantasy VIIGeweldige soundtrack, ik denk dat je zult graven Deze set remixen Van Klinknagel slaat​ Ik denk dat ik meer dan enig ander naar deze video terugkeer. (En daar is deel twee

Zelda en Chill 2From GameChops geeft een geweldig tintje aan sommige klassieke spellen Zelda Melodieën. (De Remix “Lament of Midna” Heel goed.) Als het je bevalt wat je hoort, wil je misschien de originele tekst horen.Zelda en Chill​ ​

READ  Sachin Pilot's Big Court Test Today

Ik ben er onlangs overheen gekomen Juk: automaten, En ik kon de geweldige gamemuziek niet uit mijn hoofd krijgen. Ik ben onlangs overgestapt op deze remix van twee van de beste nummers van de game – het thema Ruins of the City en het thema Pretpark – Van Alex Mukalla (Een naam die u wellicht herkent als de maker van het Onconventionele remixen voor het Wii Mii-kanaal

Als u bekend bent met het Persoon Zeer goede seriemuziek, misschien wil je het introduceren Dit is een set remixen van Courtar Luister.

En als je de vele mixen die beschikbaar zijn op YouTube niet wilt doorzoeken, zet je ze gewoon aan Live streaming GameChops ‘Video Game Study Lounge​ (Op een huiveringwekkend toeval, ik opende het om de link te nemen, en de remix van “Lament of Maidna” die ik eerder noemde, speelde. Het nummer is zo goed!)

Veel plezier met luisteren. En de Hij tjilpte tegen me Met eventuele aanbevelingen die u heeft!

Written By
More from Aubrey Mason

Zelfs het herrezen lijk van Atari kwam in NFT Grift terecht

afbeelding​ Anderson Reese ​Shutterstock​ Laat ik meteen beginnen met de disclaimer die...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *