Eve Online arriveert in de Epic Games Store met een nieuwe, vernieuwde spelerservaring

Eve Online, het enorme ruimtespel waarin de grootste en duurste veldslagen in de geschiedenis van videogames plaatsvonden, is nu beschikbaar op Epic Games Store. Naast de uitbreiding naar de Epic Store, kreeg Eve ook een opfrisbeurt voor zijn nieuwe gamer-ervaring, en ontwikkelaar CCP organiseert een feestelijk tijdelijk evenement om de gelegenheid te vieren.

Wanneer je een nieuw personage begint bij Eve Online Now, ontmoet je een nieuw bedrijf genaamd de Association for Interdisciplinair Onderzoek. Het nieuwe AIR-trainingsprogramma leidt de beginnerscapsules door de basisprincipes van Eve Online, en CCP zegt dat het “het resultaat is van een zorgvuldige introspectie van eerdere herhalingen van de nieuwe Eve-reis van de speler.”

Deze nieuwe introductie van Eve richt zich veel meer op het verhaal dan eerdere iteraties van het MMORPG-installatieproces, en CCP zegt dat het het nieuwe “tutorial”-hoofdstuk zo heeft gebouwd dat de studio snel wijzigingen kan aanbrengen en inhoud kan toevoegen als reactie op speler feedback. De studio heeft ook nieuwe cameratools toegevoegd om de dingen filmischer en meeslepender te maken, en de complexe gebruikersinterface wordt beetje bij beetje onthuld terwijl spelers zich een weg banen door het AIR-verhaal.

Een andere leuke nieuwe functie voor zowel nieuwe als oude spelers zijn de nieuwe vaardigheidsplannen voor Eve Online. Met deze tool kun je een “roadmap” van vaardigheden bouwen en verschillende builds testen, vergelijkbaar met hoe je scheepsontwerpen in de build-interface kunt uitproberen zonder alle onderdelen te kopen die je wilt testen.

Om de lancering van de Epic Games Store voor Eve Online te vieren, is er een nieuw “Researching the Rogues”-evenement live in New Eden. Er worden gratis inlogbonussen en bonussen aangeboden voor deelname aan het evenement, waaronder het opsporen en doorzoeken van verschillende malafide drones in gevechtsposities en het verkennen van anomalieën verspreid over de melkweg.

READ  'Cyberpunk 2077' zag winst op de eerste dag en vestigde het grootste pc-lanceringsrecord

{“Scheme”: {“page: {“content”: {“title: “Eve Online arriveert in de Epic Games Store met een nieuwe, vernieuwde spelerservaring”, “type”: “news”, “category”: “eve- online.” “},” gebruiker “: {” loginstatus”: false},” game “: {” publisher “:” CCP “,” genre “:” MMO “,” title “:” Eve Online “,” genres “:[“MMO”,”Simulation”,”RPG”,”Free to Play”,”Subscription”]}}}}

Written By
More from Max Mcgee

30 juli coronavirusnieuws

“Het mag niet acceptabel zijn” dat de VS zo achterloopt op het...
Read More

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *