Europa Universalis 4 wordt gratis gelanceerd in de Epic Store

Heb je ooit bij jezelf gedacht: “Ik wil echt een van deze megastrategiespellen van Paradox proberen, maar ik wil er geen geld in investeren omdat het allemaal waarschijnlijk snel en slecht zal eindigen?” Ik heb zeker. Op een dag, vele jaren geleden, gooide ik de voorzichtigheid in de wind en kocht Europa Universalis: Rome, vastbesloten om die jeuk te krabben. Na 30 minuten, terwijl ik hopeloos door de gids ter grootte van een telefoonboek bladerde, realiseerde ik me dat ik de hele tijd gelijk had. ik was Manier uit mijn diepte.

Het goede nieuws voor iedereen die zich in een vergelijkbare situatie bevindt, is dat je binnenkort de kans krijgt om op een reis van zelfontdekking van grootse strategie te beginnen zonder een cent uit te geven: Europa Universalis 4, “een Getextureerde en aantrekkelijke simulatie dat de raakvlakken tussen de casual Civilization V-speler en de oude grote strategiefanaat verovert”, wordt volgende week gratis uitgebracht in de Epic Games Store.

Written By
More from Aubrey Mason
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *