Ex-BioShock-ontwikkelaars werken aan South Park

De vraag van de ontwikkelaar is de studio achter The Blackout Club en The Magic Circle, bestaande uit veteranen van de BioShock-serie en South Park RPG’s – en die nu werken aan een nieuwe South Park-game, die een multiplayer-titel zou kunnen zijn.

Er is niet veel actie geweest in South Park-games sinds de release van Ubisofts veelgeprezen South Park: The Fractured But Whole RPG in 2017, hoewel de animatiestudio van de show blijkbaar intern aan een eigen game werkt.

Nou, de fans kunnen uitkijken naar een nieuwe wedstrijd die eraan komt, stelden ook gewoon een vraag Master Level Designer-takenlijst Voor een onwerkelijke titel “die zich afspeelt in de wereld van South Park”. De selectie vereist ervaring in ‘multiplayer-ontwerpwerk’, dus verwacht dat de titel in de buurt uitsluitend multiplayer omvat of is. De vorige titel van de vraag was: The Blackout Club was een coöpspel over een groep kinderen die door een buitenwijk sluipt, en hoewel dit meer op de horror focust, lijkt het mij, South Park.

Het is vermeldenswaard dat de vraag is opgericht door ontwikkelaars van Irrational en 2K Marin die aan de hele BioShock-serie hebben gewerkt, inclusief BioShock 2-regisseur Jordan Thomas. Zoals dezelfde vacature ons eraan herinnert, omvat de vraag ook veteranen die aan beide South Park RPG’s hebben gewerkt – Stick of Truth en Fractured But Whole – ook al zijn ze gemaakt door verschillende studio’s, dus deze nieuwe South Park-game is in handen van degenen die ervaring hebben.

De laatste game in South Park was de superheldengame The Fractured But Whole en dat was erg leuk, dus deze nieuwe game heeft een hoog niveau om waar te maken. Wat betreft de BioShock-serie, BioShock 4 is nog steeds onderweg, en vermoedelijk zal het een openwereldgame zijn — en misschien maakt het verhaal aantekeningen van Half-Life 3.

READ  Gerucht: de volgende Sonic-game staat mogelijk open voor de wereld en bevat Ubisoft Towers

Written By
More from Max Mcgee
Age of Empires III: Definitive Edition voegt zich bij Xbox Game Pass voor pc op 15 oktober, pre-order nu
Fans van het real-time strategiegenre wachten misschien ongeduldig op de komst van...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *