Roest verhoogt 2022. Inhoud

Facepunch Studios heeft geplaagd wat Rust-fans kunnen verwachten in 2022, en over het algemeen is het antwoord daarop gewoon meer dan hetzelfde. 2021 was een belangrijk jaar voor Rast. Tussen consolepoorten, een vernieuwde wereldkaart, de toevoeging van een eeuwigdurende winkel en natuurlijk de toevoeging van poker, is het een goed jaar geweest voor de game, die nog steeds een groot spelersbestand heeft en alleen deze week Twitch domineerde dankzij een nieuwe ronde van Twitch-drops.

Op dit moment heeft Facepunch Studios niet veel details om te delen over 2022 en wat het nieuwe jaar voor de game zal brengen, maar ze hebben een deel van die inhoud gedaan, waaronder een gedenkteken dat in de zeer nabije toekomst zal worden uitgebracht. ” Als aanvulling hierop zijn nieuwe wapens, inzetbare troepen, evenementen, voertuigen, dieren, “en nog veel meer”.

“Wat kun je van ons verwachten in 2022? Meer van hetzelfde! Gegarandeerde maandelijkse updates elke eerste donderdag van de maand, samen met hotfixes en vakantie-evenementen”, aldus Facepunch Studios. Levens veranderingen. We zijn verheugd om te zien wat we in 2022 kunnen bereiken en we bedanken al onze spelers voor het blijven genieten van ons werk.”

rust-2.jpg

Helaas is dat voorlopig de omvang van de update, maar het lijkt erop dat nieuwe inhoud al dichtbij is terwijl de eerste grote patch in februari vastzit.

Roest Beschikbaar op pc, PS4 en Xbox One. Op het moment van publicatie is het niet standaard beschikbaar op PS5, Xbox Series S of Xbox Series X, maar het kan op alle drie deze apparaten worden gespeeld via achterwaartse compatibiliteit. Wanneer het deze platforms oorspronkelijk zal bereiken, weten we niet. Er is geen nieuws over de game die naar de huidige generatie consoles, de Nintendo Switch of enig ander platform komt.

READ  CBI dient zaak in tegen bouwers van de Ambience Mall in Gurgaon, voert invallen uit

Voor meer dekking op Roest – Inclusief al onze opkomende nieuwsartikelen, plus de laatste geruchten, lekken en speculaties – klik op hier. In de tussentijd, zoals altijd, voel je vrij om een ​​paar opmerkingen achter te laten om ons te laten weten wat je denkt of, als alternatief, me op Twitter te sturen @Tyler_Fischer_ om te praten over alles wat met gamen te maken heeft. Wat hoop je te zien van Roest dit jaar?

Written By
More from Aubrey Mason
Sanjay Dutt neemt een pauze van zijn werk
Sanjay Dutt heeft deze foto gedeeld (courtesy duttsanjay) Hoogtepunten Sanjay Dutt was...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *