Ex-BSP MLA Winnaar in het bordspel van het doorhalen van nummers van Team Gehlot

De wedstrijd werd gewonnen door Joginder Singh Awana, een voormalige BSP MLA.

Jaipur:

Na een leuk schema met activiteiten zoals yoga, kooklessen, sloten de Rajasthan Congress MLA’s de dag af met het bekijken van de blockbuster-film van acteur Aamir Khan Lagaan. De MLA’s komen tot rust in een luxe hotel in Jaipur, ook al staat het congres voor een zware taak om de door Ashok Gehlot geleide regering te redden van een openlijke opstand door zijn voormalige afgevaardigde Sachin Pilot en 18 van zijn loyalisten,

Sommige leden van Team Gehlot speelden “Housie” – een bordspel met als belangrijkste doel nummers af te bakenen die zijn geroepen om een ​​winnend patroon in het “huis” te bereiken.

De wedstrijd werd gewonnen door Joginder Singh Awana, een van de zes voormalige BSP- of Bahujan Samaj-partij-MLA’s die vorig jaar september bij het congres kwamen, en hielp de Ashok Gehlot-regering bij het verstevigen van haar positie in de Rajasthan-vergadering.

Bronnen zeggen dat de BSP naar de rechtbank kan gaan om te voorkomen dat de MLA’s stemmen met het congres, te midden van de onrust in de regering van het Rajasthan-congres en de intense race om cijfers.

Ondertussen dweilde Ashok Gehlot op zaterdag de steun van twee BTP MLA’s op, waarmee de cijfers voor zijn wankele regering werden verhoogd.

Het verliezen van de twee MLA’s zou het aantal van de Chief Minister hebben verlaagd, aangezien het Congres moeite had om zijn kudde te beschermen tegen het rebellenkamp van Sachin Pilot

In het huis van 200 heeft het congres 107 MLA’s, waaronder de 19 dissidenten die door de spreker zijn gediskwalificeerd en deze hebben aangevochten bij de Hoge Raad. Het congres houdt vol dat de regering van Gehlot de steun heeft van 109 MLA’s, waaronder de twee BTP MLA’s.

READ  Patrick Mahomes helpt de defensiechefs en de aanvaller om de strijd halverwege het spel te overwinnen

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *