Eximius Seizoen 2 voegt meer diepte toe aan de FPS/RTS-hybride

Als je een first-person shooter speelt en plotseling zin hebt om de kaart van bovenaf te bekijken en een minuutje andere troepen te leiden, of als je hebt genoten van een realtime strategiespel en zin hebt om in het slagveld zelf, Eximius is misschien wel het spel voor jou. En nu het tweede seizoen van start gaat, is er nooit een beter moment geweest om mee te doen.

Om te beginnen is Eximius een FPS/RTS-hybride van Indie Studios-ontwikkelaar Ammobox waarin twee teams van vijf spelers het tegen elkaar opnemen in grootschalige gevechten op enorme kaarten, met als doel meer overwinningspunten te krijgen dan je tegenstander aan het einde van de spelen of hun basis helemaal slopen. Als grondeenheid kun je je uitrusting kiezen voordat je in actie springt en iedereen die naar je toe komt neerschiet.

Maar in een unieke draai fungeert één speler in elk team ook als leider en kan op elk moment tijdens een wedstrijd overschakelen van een first-person-weergave naar een top-down-weergave van de hele kaart. Vanaf hier kunnen ze meer eenheden produceren om zich bij je steeds groter wordende leger te voegen, deze eenheden over het slagveld leiden, eenheden toewijzen aan teams van andere spelers om ze extra vuurkracht te geven en nieuwe technologieën ontgrendelen uit de middelen die in het spel zijn verzameld.

Het hebben van een intelligente leider kan het verschil maken, omdat hij alleen alles tegelijk kan zien, en hij kan dan communiceren met andere spelers en hen naar interessegebieden of slinkse paden leiden om vijandelijke verdedigingen te omzeilen. Maar wees voorzichtig – als je van bovenaf naar de kaart kijkt, zit de commandant weerloos op het veld en kan hij gemakkelijk worden uitgeschakeld door een passerende ploeg als je niet oplet.

READ  De geweldige, op Final Fantasy geïnspireerde roguelike-strategie krijgt een gratis demo
Nu kopen

Gevechtspakken voegen een extra laag diepte toe aan de acties. Gevechtspakken geven spelers een broodnodige boost voor hun overleving en ontgrendelen een verscheidenheid aan vaardigheden om te gebruiken, waardoor niet alleen hun team, maar iedereen in hun team wordt geholpen. Defensieve spelers kunnen een schild laten vallen dat hun eenheden als dekking kunnen gebruiken terwijl ze door de straten trekken, terwijl mensen die graag een beetje sluipen, kopieën van zichzelf kunnen maken om de vijand af te leiden en vallen uitwerpen om vijanden te verdoven en hun voortgang te vertragen.

Er valt veel te verzoenen, maar door duidelijke communicatie en slimme tactieken kan een team in Eximius een echt dodelijke kracht worden, hun tegenstanders domineren op het slagveld en ontsnappen met de overwinning. En met een aantal nieuwe veranderingen die plaatsvinden in seizoen 2, is er veel om over na te denken als je aan het spel begint.

Ik heb twee nieuwe jumpsuits geland, om te beginnen. Met Viper kun je infanterie-eenheden van een afstand grijpen met een klauw, om als menselijk schild te gebruiken of om gemakkelijk te doden. De klauw kan ook worden opgeladen om grotere eenheden, inclusief vijandelijke voertuigen, uit te schakelen. Ondertussen geeft Covert Vanguard je een incognitomuur waar jij en je team achter kunnen schuilen, samen met een Pulse Scanner om door gebouwen en structuren naar eenheden in de buurt te zoeken.

Nu kopen

Je kunt het ook uitvechten op de nieuwe Town Square-kaart, met mogelijkheden voor tactische gevechten op middellange afstand en echt chaotische close-upgevechten op dezelfde plek. Naast een aantal kleinere balanceringsmods zijn er ook nieuwe granaten, die eenheden door structuren zullen markeren en je ze laten leren kennen voordat je weet wat er aan de hand is.

READ  Leidinggevenden van Amazon Games leggen uit hoe eerdere mislukkingen hebben bijgedragen aan het succes van 'Lost Ark'

Met dit alles en meer toegevoegd, is dit het perfecte moment om over te stappen naar Eximius. Haal vandaag nog een exemplaar opGrijp wat vrienden en betreed het slagveld.

{“Scheme”: {“page: {“content”: {“title: “Eximius seizoen 2 voegt meer diepte toe aan de gemengde FPS/RTS”; “Genre:”Promoter”,”Categorie:” eximius-seize-the -frontline “},” gebruiker “: {” loginstatus “: false},” game “: {” publisher “:” Ammobox Studios “,” genre “:” Strategy Gamer “,” title “:” Eximius: Seize the Frontline “,” genres “:[“Strategy Gamer”,”FPS”]}}}}

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *