EXO’s BAEKHYUN domineert de top van de Koreaanse downloadgrafiek

Of hij nu alleen muziek opneemt en uitbrengt, met EXO of zelfs met Supergroup SuperM, de Zuid-Koreaanse zanger BAEKHYUN is een superster. Hij behaalde enorme overwinningen in zijn thuisland (en daarbuiten) onder alle drie de titels, en het lijkt alsof hij bij elke passerende release steeds meer slaagde.

Deze week heeft hij alle kijkcijfers van Gaon overtroffen, en een snelle blik bovenaan de downloadkaart laat zien dat hij in staat was om nummers te verkopen zoals heel weinig in de Zuid-Koreaanse muziekindustrie deze keer.

BAEKHYUN bezet momenteel vijf plaatsen in de top 20, waardoor het de controle heeft over een kwart van het totale landgoed in een van de meest competitieve arena’s in het Gaon-downloadschema.

Voorop tussen de vijf overwinningen is “Bambi”, dat bijna zijn debuut maakte op nummer 1 … maar Lim Young-woong “My Love Like Starlight” niet kon verslaan, een onbeweeglijke film die bovenaan de lijst stond. Bambi opent zijn deuren op de tweede plaats, die nog steeds enorm is.

“Bambi” is de enige in de top 10 van BAEKHYUN-nummers, hoewel hij al veel andere doelpunten heeft gescoord, alleen of als lid van beide bovengenoemde vocale teams.

Op nummer 13 van de Gaon-downloadkaart is er “Love Scene”, dat als eerste direct verschijnt op “Cry For Love”, dat wordt gelanceerd op nummer 14. Er zijn twee andere plaatsen onder de lijst van “Privacy”, die wordt gevolgd door een paar partituren later Geplaatst door “All I Got”.

Alle vijf nieuwe BAEKHYUN-nummers op de downloadlijst van Gaon deze week zijn afkomstig van de nieuwe EP Bambi, Die op de eerste plaats opent in de Albumlijst.

Interessant is dat, hoewel alle nummers die in de korte set werden getoond, meteen de top 20 van Zuid-Korea werden, een daarvan niet … en het was niet eens in de buurt. Het “pretpark”, dat midden in het project ligt, verschijnt op de laatste lijst, maar heeft zijn weg gevonden naar de ranglijst. Deze titel scoort # 198 op de 200 lijsten en onderscheidt zich gemakkelijk als de bestseller van de groep.

READ  Met Microsoft Edge kunt u nu Office-bestanden bekijken zonder ze te downloaden
Written By
More from Eda Greene

Hoe download ik gratis vuur naar pc of laptop? Lees hier meer over het gratis Fire-downloadproces

Games zijn onderverdeeld in 3 gebieden: mobiele telefoon, console en pc. Deze...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *