Vind mijn app, iOS 15-geruchten en meer

Deze week doen geruchten de ronde over de iPhone 13, iOS 15 en de nieuwe Apple TV. Bovendien opent de Search My-app zijn deuren voor derden en is er een enorm datalek op Facebook. Je kunt de hoogtepunten van vorige week lezen in ons iPhone-nieuwsoverzicht.

Lees verder na de aankondiging.

Grote datalek op Facebook: controleer of u er deel van uitmaakt

Voor de zoveelste keer verschijnen gegevens van Facebook-gebruikers op straat. Dit keer is uiterste voorzichtigheid geboden, want het betreft een bestand met gegevens van miljoenen Nederlandse Facebook-gebruikers. Deze data is in 2019 daadwerkelijk gestolen, maar nu kan iedereen ze downloaden.

→ Lees hoe u kunt controleren of u deel uitmaakt van het hackproces van Facebook-gegevens

Apple TV 120 Hz

Het lijkt erop dat de aankomende Apple TV een hogere verversingssnelheid van 120 Hz krijgt. Dit blijkt uit de code in de nieuwste tvOS-bèta, die verschillende signalen naar 120Hz verwijst. Dit maakt de Apple TV-interface veel vloeiender. Zeker voor games van Apple Arcade zou dit een enorme verbetering zijn.

→ Lees meer over het gerucht over Apple TV

Apple opent de deuren naar Find My Network met een nieuwe app

Apple heeft een nieuwe app uitgebracht waarmee fabrikanten van accessoires kunnen testen hoe goed hun producten werken binnen het Find My-netwerk. Onder andere Belkin zal hiervan profiteren. Binnenkort wordt het ecosysteem ook opengesteld voor derden. Hierdoor kunnen consumenten accessoires van andere bedrijven vinden via de Find My-app op iPhone, Mac en iPad.

→ Lees meer over de nieuwe functies van de Zoek mijn-app

IOS 15 krijgt een nieuw dashboard en wordt ontgrendeld met Face ID en Touch ID

Een van de bronnen beweert dat iOS 15 een nieuw Control Center krijgt, vergelijkbaar met Mac. Er wordt ook beweerd dat de iPhone 13 niet alleen Face ID heeft, maar ook een Touch ID-vingerafdrukscanner, daarnaast krijgt de nieuwe iPhone extra opslagruimte en ook de iMac 2021 Face ID.

READ  Samsung Galaxy A42 5G Android 11-update is nu beschikbaar in Nederland

→ Lees meer over het gerucht over iOS 15

“iPhone 13 Pro (Max) krijgt een energiezuinig scherm”

De iPhone 13 Pro krijgt ongeveer vijftien procent energiezuiniger scherm dan zijn goedkopere broer of zus, de iPhone 13. de gewone claimt DigiTimes. Alleen de duurste iPhones van 2021 krijgen het zogenaamde low-power LTPO-scherm, schrijft de Taiwanese site. Dit scherm maakt een verversingssnelheid van 120Hz mogelijk, waardoor afbeeldingen en animaties er extreem vloeiend uitzien. De huidige nieuwste modellen van Apple, de iPhone 12 Pro en iPhone 12 Pro Max, zitten vast op 60Hz.

→ Lees alles over de geruchten iPhone 13 Pro (Max)

Doe mee aan iPhoned social media-enquête en win een Bol.com-tegoedbon (ter waarde van € 50)

Social media-enquête

Aan ik belde Bekijk elke dag het laatste nieuws, recensies, tips en trucs. Volg je ons al op social media? Dan zijn we benieuwd naar jouw favoriete kanalen. Wat voor soort inhoud kun je daar verwachten? Vul nu onze korte enquête over sociale media in en maak kans op een Bol.com-coupon!

More from Madison Garrett

Skyblivion Mod zet Entirety Of The Elder Scrolls IV: Oblivion Into Skyrim

The Elder Scrolls IV: Oblivion is een van de meest geprezen games...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *