eXtremeRate Xbox-shells zijn een goedkope en gemakkelijke manier om je droomconsole waar te maken

eXtremeRate Xbox-shells zijn een goedkope en gemakkelijke manier om je droomconsole waar te maken

Xbox weet zeker hoe je een heleboel wilde en geweldige consoles moet maken met oogverblindende kleuren en ontwerpen. Als de huidige line-up echter niet genoeg voor je is, is er altijd een Design Lab om je eigen line-up te creëren. Maar tegen een basisprijs van $ 69,99 om een ​​Xbox Series S |-console aan te passen X-standaard, is er een portemonneevriendelijkere oplossing?

Wel, ja, dat is er. Het aanpassen van een console is een ding, en het is niet zo moeilijk als je zou denken. Ik ging op zoek naar de Atomic Purple-afstandsbediening, een nostalgische herinnering aan mijn jeugd in de jaren 90. Tijdens mijn onderzoek kwam ik de eXtremeRate-lijn van pure goodies tegen op Amazon. Voor slechts $ 22 had ik de afstandsbediening van mijn dromen kunnen hebben, maar er zat een addertje onder het gras. Ik zal het zelf moeten aanpassen. kan ik dat doen? Voor de mogelijke kosten van een vervangende controller, dacht ik dat ik het eens zou proberen.

Kies je eigen avontuur

Met eXtremeRate-vermeldingen op Amazon kun je kiezen uit een breed scala aan kleuren, patronen en zelfs texturen voor je Xbox-consoleskin. Vind het hier, of je nu een gladde, matte afwerking, een glinsterende metallic glans of een funky graffiti-ontwerp wilt.

De kit wordt geleverd met alle benodigde onderdelen, inclusief knoppen, sticks en gereedschap om je bestaande controller te demonteren en weer in elkaar te zetten. Je kunt ook individuele paar stokjes in verschillende kleuren kopen als je je stijl wilt mixen en matchen. De mogelijkheden zijn eindeloos.

De woning werd op tafel gelegd met het gereedschap dat nodig was voor de expeditie. (Afbeelding tegoed: Jennifer Young – Windows Central)

De instructies kwamen met een QR-code om een ​​handige YouTube-tutorial te vinden die ik in mijn eigen tempo kon volgen.

Met de stukken voor me ging ik aan de slag om mijn Xbox Series S-controller uit elkaar te halen in naam van de wetenschap.

READ  Is FFXVI beschikbaar op Xbox?

ExtremeRate Atomic Purple Xbox-controllerbehuizing

Ik vond dit het moeilijkste deel van de demontage (Afbeelding tegoed: Jennifer Young – Windows Central)

Het meest uitdagende deel van het proces was het verwijderen van de achterknoppen met het nieuwsgierige gereedschap. Het paste perfect en leek een integraal onderdeel om al het andere veilig op zijn plaats te houden. Hierdoor zaten ze stevig vast en was er veel kracht nodig om ze te verwijderen. Nadat ik wat tijd had besteed aan het verwijderen van de linkerkant, had ik wat meer moeite met het werken met de rechterkant. Ik nam mijn toevlucht tot het gebruik van een botermes om langs de rand van het plastic te komen. Maar maak je geen zorgen. Het was niet zo riskant als het leek. Uiteindelijk ging het af met een bevredigende klik en werd er geen schade aangericht.

Het was heel gemakkelijk om de rest van de console uit elkaar te halen nadat dit onderdeel was verwijderd. De schroeven en draden waren duidelijk zichtbaar en toegankelijk. Ik volgde de instructies zorgvuldig en gebruikte het meegeleverde gereedschap om ze uit elkaar te halen.

Het grootste deel van de buitenbehuizing kan gemakkelijk worden losgemaakt, maar uiteindelijk moet je de meegeleverde schroevendraaier gebruiken om je console uit elkaar te halen. (Afbeelding tegoed: Jennifer Young – Windows Central)

De volgende stap in het proces was het losschroeven van de componenten die nog aan de console vastzaten. Gelukkig waren er slechts twee verschillende schroefmaten op de Xbox Series S|Console X, dus ik hoefde me geen zorgen te maken dat ik ze allebei door elkaar zou halen. Ik heb ze in twee afzonderlijke batches bewaard en de YouTube-video legde duidelijk uit welke waar ging.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *