F1 2021 komt op 16 juli naar PlayStation 5 en Xbox Series X

 • F1 2021 Het werd op 16 juli gelanceerd voor PlayStation 5, Xbox Series X en S, PlayStation 4, Xbox One en pc.
 • Neem het op tegen je favoriete coureurs op de 2021 F1 Wereldkampioenschappenbanen van dit jaar.
 • Start Carrière-modus als een Formule 2-coureur met vrienden online en bouw een team op dat de serie kan domineren.

  Er komt deze zomer een nieuwe game aan. Je kunt deze zomer in de hot seat van je favoriete virtuele Formule 1-team stappen F1 2021 De game wordt op 16 juli gelanceerd. De game volgt het FIA Formule 1 Wereldkampioenschap 2021 en voegt drie nieuwe arena’s toe: Portimão, Imola en Jeddah.

  Een nieuwe verhaalmodus maakt ook zijn debuut, genaamd Braking Point. Spelers beginnen als Formule 2-coureur en strijden om een ​​plek met de grote honden in de Formule 1. Er vinden echte competities plaats en spelers zullen genieten van het drama op en naast de baan.

  Er is ook een grotere en betere carrièremodus die het navigeren door het Formule 1-seizoen 2021 dit jaar nog leuker zal maken. Speel met een vriend als een team dat samenwerkt, of speel je eigen Red Bull Racing-game tegen Clash of Mercedes AMG Petronas. Elke speler heeft de controle over de activa van zijn team en kan op elk moment in het Formule 1-seizoen starten door de coureurs en makers in realtime te rangschikken.

  Split-screen afspelen voor twee spelers is ook terug, en Codemasters en EA Sports zeggen dat de laadtijden zijn verbeterd, waardoor er meer tijd overblijft voor wielrennen.

  F1 2021 Pre-order op PlayStation 5, Xbox Series X en S, PlayStation 4, Xbox One en pc voor een exclusief Braking Point-contentpakket. De pre-orderbonus geeft je 5.000 Bitcoins en meer exclusieve in-game items. De F1 2021 Deluxe Digital Edition bevat het Braking Point Content Pack, een driedaagse pre-arrival en 18.000 Bitcoins.

  Als je nog steeds wacht om op de consolewagon van de volgende generatie te springen, vrees dan niet; F1 2021 Ondersteunt gratis upgraden van PlayStation 4 naar PlayStation 5 en Xbox One naar Xbox Series X of S. Je hoeft de game niet twee keer te kopen.

  Deze inhoud is geïmporteerd uit {embed-name}. Mogelijk kunt u dezelfde inhoud in een andere indeling vinden, of kunt u meer informatie vinden op hun website.

  Deze inhoud is gemaakt en onderhouden door een derde partij en wordt op deze pagina geïmporteerd om gebruikers te helpen bij het opgeven van hun e-mailadressen. Mogelijk vindt u meer informatie over deze en soortgelijke inhoud op piano.io

READ  FIFA 22 Xbox-beslissingsprobleem wordt onderzocht
Written By
More from Vanessa Hale
xCloud Xbox Series X Boost is beschikbaar voor sommige games
Microsoft’s xCloud is begonnen met het krijgen van Xbox Series X-upgrades voor...
Read More
Leave a comment

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *