LEGO Luigi wordt officieel aangekondigd na het lek

LEGO heeft nu officieel aangekondigd dat Luigi zich bij de LEGO Super Mario-groep voegt, de Luigi Starter Course is gepland voor 1 augustus en zal uitkomen op $ 59,99 / £ 49,99 / AU $ 89,99, de set bevat 280 items en kan worden gecombineerd met alle vorige LEGO Super Mario-sets.

De groepsbeschrijving luidt: “Spelers winnen digitale munten om LEGO Luigi te helpen bij het voltooien van swing- en vlieguitdagingen, interactie met Pink Yoshi en het verslaan van Boom Boom en Bone Goomba. De bruine nougatsteentjes in deze torenbiografie lokken ook verschillende reacties uit van de LEGO-progressie. Luigi en? Extra bonussen blokkeren. “

De LEGO Luigi-toernooiset voor beginners lijkt te zijn gelekt nadat een recente LEGO Mario-software-update ervoor zorgde dat de set arriveerde.

Zoals ik al vermelde TheBrickFan, LEGO Super Mario Adventures With Luigi set uitgelekt in Amazon China tijdens het weekend. De groep werd eerder geplaagd door LEGO Super Mario zelf, in een eng deel van de marketing waardoor LEGO Mario tegen zijn broer begon te schreeuwen na een firmware-update.

De Amazon-vermelding bevatte een aantal officiële foto’s van de groep, die je in de onderstaande galerij kunt zien:De set bevat Luigi die hetzelfde interactieve LCD-scherm heeft als zijn broer, evenals een groot aantal nieuwe zijpersonages, waaronder Bone Goomba, Boom Boom en Pink Yoshi. Het lijkt erop dat de lijst (nu verwijderd) een releasedatum van 9 juli bevatte en vermeldde dat de set compatibel zal zijn met de rest van de LEGO Super Mario-sets.

READ  Fans creëren een petitie om de naam van Longcre Theatre in NYC te hernoemen naar Nick Cordero

LEGO heeft de instapkit van Luigi niet officieel geadresseerd en onthuld, maar men gelooft dat de aankondiging niet te ver kon gaan gezien de druk op de firmwaremarketing en dit grote lek. Hier zijn onze indrukken van de eerste set, want we hebben gemerkt hoe geweldig LEGO Super Mario is … met slechts een klik.

Jordan Oloman is een freelanceschrijver voor IGN. Volg hem op Twitter.

More from Madison Garrett

Xbox Game Pass-spelers verrast door Stealth-release

Microsoft heeft abonnees van Xbox Game Pass en Xbox Game Pass Ultimate...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *