F1 Manager 2022 aangekondigd voor PS5, Xbox Series X en pc

F1-fans kunnen deze zomer bij de lancering van Frontier Developments dieper in de rol van Formule 1-teambaas duiken. F1-manager 2022een managementsimulatie die het opneemt tegen de populaire raceseries. F1-manager 2022 Het wordt gelanceerd op PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One en Xbox Series X. Tegelijkertijd zal het ook beschikbaar zijn op Windows-pc’s via Steam en de Epic Games Store.

F1-manager 2022 Onder licentie van de Formule 1 en de ontwikkelingsketen Formule 2 en Formule 3. Spelers moeten als teamleider medewerkers promoveren, degraderen, aanstellen en/of ontslaan; Boeiende ontwikkelingen in de auto van week tot week; balanceren van budgetten en vereisten voor premium chauffeurs; En neem racebeslissingen over banden, pitstrategie en andere teamorders.

Als managementsimulatie F1-manager 2022 Het zal een meer gedetailleerde functionele laag zijn dan de zeer populaire My Team-modus die wordt gebruikt door Codemasters Solliciteer 2 jaar geleden Met Formule 1 2020. Het belangrijkste verschil is natuurlijk dat het niet de praktische gameplay van racen bevat die in elk evenement wordt gezien. Echter, met veel nieuwe fans die de Formule 1 omarmden, hielpen de spanningen tussen coureurs in hetzelfde team, zeer specifieke samenzwering en rivaliteit tussen twee teams, en de stress van het moment tijdens de Grand Prix. zijn tv-date.

Ik kan het niet opmaken uit de video hierboven, en het persbericht dat de game aankondigde ging niet in meer detail, maar als het volledige aanpassing mogelijk maakt Рlivery-ontwerp, sponsoring, teamnaam en dergelijke Рzou ik me voorstellen F1-manager 2022 Het zal tegemoetkomen aan het alternatieve eigendomsgevoel dat velen bezielt die sportcarri̬resituaties spelen.

READ  Doom-ontwikkelaar John Romero werkt aan nieuwe FPS-game

F1-manager 2022 Het is de eerste gelicentieerde sportvideogame ontwikkeld en gepubliceerd door Frontier, onlangs gelanceerd in 2021 evolutie van de jura wereld 2 en de Gevaarlijke Elite: Episch uitbreiding.

Written By
More from Aubrey Mason
Talking point: Capcom, maak alsjeblieft een Monster Hunter Snap
Ik speelde veel Monster Hunter Rise Sinds de lancering. Zoals een ongezond...
Read More
Leave a comment

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *