‘Fable’ wordt waarschijnlijk eerder uitgebracht dan ‘Elder Scrolls 6’, zegt Xbox-hoofd

Xbox-baas Phil Spencer heeft aangegeven dat Fable eerder komt dan Sjeikrollen 6, en waarschijnlijk zo Brits mogelijk.

spreken in een interview, heeft Phil Spencer de bonen op verschillende IP-adressen gemorst. Praten over hun aanstaande IP, ik erken, en groet aan de volgende mythe. Daarin geeft hij aan dat de game van alles nog eerder zal komen قبل Sjeikrollen 6.

Spencer belt ik erken En de is van jou “heel anders”

In het interview had Phil verschillende punten om over Xbox als geheel te praten. Een van de details die hij aanhaalde, was de ramp die de pre-lancering van Xbox One in 2013 was. Hij sprak ook over verschillende aankomende IP’s voor het platform.

als we het hebben over ik erkenPhil noteert ook enkele details over Fable. Onder deze, het Britse karakter van het hele spel. Hij vertelt ook over zijn huidige status binnen de gaminggemeenschap als een oude rollen de moordenaar.

“De spellen zijn heel verschillend, dus ik heb waarschijnlijk moeite om te zeggen dat dit onze versie hiervan is: gewoon weten wat” [Urquhart, CEO of Obsidian] En het team gaat dat doen, maar als ik denk aan onze line-up, en ik denk aan onze meer substantiële fantasy-rollenspelopstelling, denk ik dat Avoved daar een geweldige deelnemer zal zijn, ‘zei Spencer.

“Het bijgeloof was dat niet. Het is duidelijk dat het bijgeloof is” […] “Ze is altijd een beetje cooler en een beetje meer Brits geweest, ik denk dat ik het kan zien, en ik denk dat Playground haar daar zal houden,” voegde Spencer eraan toe. “Elder Scrolls 6 gaat verder dan dat, en als dat komt, denk ik dat het ongelooflijk zal zijn.”

is van jou Komt niet snel

Sjeikrollen 6 Het is een langverwachte titel voor iedereen. tot dan , mythe Hij heeft ook een grote aanhang en fans zijn eerder bereid om de laatste optie te proberen dan te wachten. Daarmee anticiperen fans ook op wanneer ik erken Uit.

ik erken Het bouwt voort op iets goeds, gebaseerd op zijn trailers. Het presenteert een donkere fantasie Slechte geesten Geeft fans, met algemene RPG-elementen is van jou Geven.

“Ik denk dat er met een fantasy-only RPG enkele duidelijke verschillen zullen zijn met wat Elder Scrolls traditioneel heeft gedaan, en dit gebeurt duidelijk in Pillars [of Eternity] wereld en zo, maar ja…’ voegde Phil eraan toe.

Sjeikrollen 6 In het jaar 2026, dat is lichtjaren in de internetjaren. Het verhaal moet in ieder geval volgend jaar worden uitgebracht, met een release waarschijnlijk dit jaar. الهدف doelvrijgavevenster ik erkenAan de andere kant zou het volgend jaar eind moeten zijn.

Uitgelichte afbeelding met dank aan X-BoxYoutube-screenshot

READ  Pre-ordergids voor Xbox Series X: beveilig je console als eerste
Written By
More from Vanessa Hale
Top nieuwe releases van videogames op Switch, PS4, Xbox One en pc deze maand – oktober 2020
In deze aflevering van New Releases worden de populairste games van oktober...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *