Airbnb blokkeerde vorig jaar automatisch 50.000 verdachte boekingen

Illustratie voor een artikel getiteld Airbnb' s Pandemic Party-Blocking Spree woedt

foto: Karl Kurt / Staf (Getty Images)

Airbnb nog steeds Egypte hard Om te stoppen met feesten bij hun huur, markeer het Verzoek met snelle actie zoals het is doorgaan met Annulering wat je ziet “verdacht” Reserveringen in de Verenigde Staten

Op maandag, Airbnb’s Hoofd Vertrouwens- en Veiligheidscommunicatie, Ben Britt zei: de rand Dat de vakantie- en woningmarkt Meer dan 50.000 eenvoudige boekingen geblokkeerd minstens 15 eenhedens. Steden vorig jaar Als onderdeel van een pandemie die begon Onderdruk de partijen in hun eigendom. Onder deze annuleringen zei Brett dat: 7000 evenementen In Dallas, 6.000 in San Diego, 5.100 in Charlotte, 3.500 in St. Louis, 3.000 in Columbus en 2.700 in New Orleans.

In een interview met Denver Post – die duizenden meer meldde reported geautomatiseerd Annuleringen in steden als Phoenix, Las Vegas, Dallas, Seattle, Portland – Brett concentreerde zich op de klanten waarop het bedrijf zich richtte en sprak geen woorden: de jongens zijn degenen die veel lijken te feesten en misschien, hypothetisch, Airbnb uitladen.

“Als je onder de 25 bent en geen track record van positieve feedback hebt, laten we je geen lokaal full house-menu boeken waar je woont,” zei Brett.

Sinds juli vorig jaar is Airbnb bezig met een hernieuwd initiatief om illegale bijeenkomsten in verhuureenheden die het sponsort tegen te gaan. Na opname in het begin Aangewezen “party house” verbodsbeleid in 2019, het bedrijf verscherpte die beperkingen in 2020 met “Zomer Veilig Reizen” Initiatief, Toen ze feesten in haar verhuur volledig verbood te midden van een wereldwijde pandemie die sociale afstand en duidelijk onpartijdige sentimenten noodzakelijk maakte. “Het opleggen van een wereldwijd verbod op feesten en evenementen is in het belang van de volksgezondheid”, zei het bedrijf destijds.

Tot nu toe, zegt Airbnb, Dat beleid was succesvol: het bedrijf verklaarde dat: Grote feestdagen rond feesten zoals Het was Halloween en Oud en Nieuw Vooral “Rustig” vorig jaar Als gevolg van de regelwijziging. Zelfs als de Centers for Disease Control and Prevention en andere instanties de beperkingen versoepelen die sociale afstand en andere gezondheidsvoorzorgsmaatregelen afdwingen naarmate de pandemie vervaagt, is iedereen Er zijn aanwijzingen dat Airbnb in de toekomst auto-blocking-beleid zal blijven toepassen op potentiële partijen.

READ  De Stadia-controller van Google ondersteunt nu USB-C-headsets en hoofdtelefoons
Written By
More from Lesley Curry

Hoe de iPhone te ontgrendelen met Apple Watch wanneer u een masker draagt

Dit artikel bespreekt een nieuwe bèta-optie in iOS waarmee je een bestand...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *