Fall Guys Cuphead-skins komen deze week

Fall Guys-ontwikkelaar, Mediatonic, kondigde een samenwerking aan met Studio MDHR om Cuphead-figuren in het kleurrijke Battle Royale-spel te brengen.

Leer ziet er erg mooi uit, en bestaat uit twee delen: boven en onder. Je kunt de bovenste en onderste stukken ontgrendelen door vijf kronen te verzamelen, of je kunt ze met echt geld kopen. Een op Cuphead geïnspireerde uitdrukking is ook beschikbaar voor Five Crowns. De nieuwe skin is beschikbaar op woensdag 24 februari, terwijl de Mugman-skin beschikbaar is op zaterdag 27 februari.

Cuphead is het nieuwste populaire merk dat naar de Fall Guys komt met zijn DLC-skins. De Seizoenupdate 3.5 van Fall Guys Er zijn kostuums voor Godzilla, Sonic en Goose Game toegevoegd, terwijl eerdere updates skins hebben geïntroduceerd voor franchises als Doom, Team Fortress, Portal en Half-Life.

In ander nieuws over de Fall Guys maakte Mediatonic onlangs bekend dat de game zal worden gespeeld Deze zomer op Nintendo Switch en Xbox.

Het is een goed moment om je bij Fall Guys aan te sluiten, want het basisspel zit boordevol plezier en er staat veel content gepland voor de toekomst.

Dave Bailey, mede-oprichter en CEO van Mediatonic, zei dat het team het gewoon heeft ‘Kras gewoon op het oppervlak’ Voor wat is er mogelijk om de titel van Battle Royale te verkrijgen. Het oorspronkelijke doel van de game was om de “grootste spelshow op aarde” te creëren, en Mediatonic is van plan die ambitie waar te maken.

READ  Windows 10 lente 2021-update: alles wat u moet weten

“Als je er op deze manier over nadenkt, zijn er een miljoen verschillende manieren waarop we het kunnen aanpakken, en ik hoop dat mensen dat in de toekomst zullen zien gebeuren”, zei Bailey.

الان العب: Fall Guys: Ultimate Knockout Video Review

قد تحصل GameSpot على عمولة من عروض البيع بالتجزئة.

Written By
More from Lesley Curry

Microsoft steunt epische games tegen nieuwe maatregelen Apple – nog een ding

Fortnitemaker Epic Games heeft in een rechtszaak aangevoerd dat Apple’s plan om...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *